reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Witam ponownie!
widze, ze przedswiatecznie na forum i tymi waszymi opisami kulinarnymi prawie az pachnie:-)
Donosze dumnie, ze czekamy na dziewczynke:-).

U mnie w brzuszku buszuje pierwsze dziecko, wiec moje nastawienie do swietowania Bozego Narodzenia jest jakies takie inne.. chyba sie roztkliwiam:-)

Wszystkim marcowym mamusia zycze spokojnych, zdrowych rodzinnych swiat.

buziaki zombus

reklama
tobie rowniez zombus

ja zrobilam dzisiaj rybe w occie i pieke dernika i zrobilam szynke ze szparagami w galarecie . ale na dzisja starczy
jak juz pisalam nie chce wracac do szpitala przed porodem:tak:

Zombuś ale miłe come back :-)
zostaniesz z nami na dłużej :confused:

a ja Wam napisze co u mnie:

zasnęłam razem z Pariską i obudził mnie przed chwilą jej płacz
a ona sie odudziła, bo ktoś dzwonił do drzwi
mój słuch nie złapał dzwonka od drzwi, bo jest nastawiony tylko na Pariskę :tak:
do drzwi dzwonił miły sąsiad z młodym pieskiem na długich, chudych nogach
bo...
w dzień był u nas listonosz i przy okazji zostawił karton z kwiatami dla starszych Pań co mieszkają pod nami
i ten miły Pan przyszedł po te kawiaty dla tych Pań
a ja miałam je - te kwiaty zanieśc tym starszym Paniom, jak Pariska zaśnie ale zasnęłam z nią :baffled:

no i ten miły Pan mówi, że te starsze Panie mają Misia dla mojego: baby boy :-D
a ja do niego bardzo miłym tonem - bo on też tak mówił
It's a girl :szok::-D

a on:
zakrywając dłonią buzię
ołłłłłł I'm so sorry :szok::szok::szok:

no i powiedział, ze jutro przyniesie Misia od tych Pań
i miło się pożegnaliśmy

poszłam siusiu :zawstydzona/y::-p
a tu kolejny dzwonek do drzwi :szok:
mówie, no kurde... Rysiunia mi sie zaraz rozryczy :szok:

lece z tego kibelka do drzwi i Pan przyniósł reklamówke a w nim pluszak :-):-):-)
ale jaki fajny ten Misio
cały biały z czerwoną kokardką
milutki taki i wcale nie mały

ale miłe....

no i koło północy mąz kończy prace i zaczynamy świętować
...przywiezie winko:-):-):-):cool2:

ale super milo musialo sie wam zrobic

no nie ze wzgledu na chlopca :dry:
mel a moze to nie dla Pariski tylko dla Madoksa juz przyniesli:-D :-D

ja tez mam milych sasiadow moze pluszka nie dostalam buuuu , ale za to chyb aze 40 kartek od ludzi ktorych nawet na oczy nie widzialam:tak: :-) :nerd:

ale wam dobrze rodzinka w komplecie:happy:

moj mezusi i dzisisj ajuz w pracy na 12 i jutro tez niestety :-( :-(

a juz dzisiaj od 5 na nogach cos spac nie moge

brzucho rosnie i boli i rwie a maly tak mocno kopie ze spac sie nie da . on sobie chyba tym kopaniem miejsce robi:-D :tak:

wstalam , no i co tak bede siedziec , zjem cos:-D :-D :-D

szynka ze szparagami w galarecie super mi sie udala :tak: :tak:
mniam, mniam....:-p

a teraz juz sobie pomalutku wstawiam na salatki i popijam herbatke.

pewnie jak tak szybko wstalam to w ciagu dnia mnie zmuli wiec teraz sobie robie puki mam na to ochote i w dzien sie kimne jak wruce z miasta.

jestem jeszcze w kropce bo kupilismy aparat jako prezent dla nas , no ale to ja chcialam taki , a mezus mi odpuscil i go kupil. a teraz caly czas mowi ze to moj , moj ,moj i co ja mam mu tez cos kupic . mam dla neigo jakos bluze ale tego nie mozna do aparatu porownac:dry:
hmmm nie wiem :dry: :dry: :dry:

bo on mowi ze mi go kupil a on nic nie chce:baffled: :eek:
i badz tu madry:eek: :cool2:

wracajac do dolegliwosci

zaobserwowalam, ze od jakiegos czasu codziennie popoludniami napiernicza mi glowa i oczy - taka moja migrenowa dolegliwosc :sick:

praktycznie nie funkcjonuje wtedy :no: :baffled:

mnie ostatnio obudził ból głowy myśałam że oszaleje a była 2 w nocy:szok: niestety nie obyło się bez paracetamolu:wściekła/y: ale tak mnie bolała że nie mogłam zasnąć przeszło mi dopiero po godzinie:-(

jestem jeszcze w kropce bo kupilismy aparat jako prezent dla nas , no ale to ja chcialam taki , a mezus mi odpuscil i go kupil. a teraz caly czas mowi ze to moj , moj ,moj i co ja mam mu tez cos kupic . mam dla neigo jakos bluze ale tego nie mozna do aparatu porownac:dry:
hmmm nie wiem :dry: :dry: :dry:

bo on mowi ze mi go kupil a on nic nie chce:baffled: :eek:
i badz tu madry:eek: :cool2:

Miloku, przeciez tak naprawde nie chodzi o wartość kupionego prezentu, ale o radość tego co dostaje, że o Nim pomysłałaś. Ja wczoraj chciałam zaszaleć i kupić na raty męzowi kamerę żeby nagrywał Boryska, juz wyliczyłam że dam rade 100 zł miesiecznie rate płacić...ale się chwile zastanowiłam, ze byłoby mu przykro bo duze zakupy zawsze razem robimy, zresztą Jego by cieszyło juz wybieranie tej kamery. Tak że kupiłam koszulkę, perfumy i super ksiązkę "dziecko dla profesjonalistów" - oczywiscie potajemnie już ją poczytała i tak się śmiałam, bo to młody ojciec opowiada o dzieciach....extra!

reklama
dobrze gadasz o tych prezentach :tak:

no to ja złożę życzenia....

kochane marcóweczki
życzę Wam i Waszym rodzinom spokoju...
radości...
smaczności...
wypoczynku...
miłości...
i wielu niespodzianek :-)

...żeby te ostatnie tygodnie ciąży przeleciały nam przyjemnie i szybko ;-)
a poród niech będzie pięknym , szybkim i szczęśliwym uwieńczeniem naszych ciąż :tak:

WESOłYCH śWIąT !!!

xmatree.jpg

Do góry