reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Mel my tez fotki pstrykalismy i sie obrzeralismy ile sie dalo , a ze duzo sie nie dalo (odziwo:szok: ) to nie wiem co z tym jedzeniem zrobie.

ale musze przyznac ze Wigilia sie nam bardzo udala , jestem strasznie zadowolona mimo ze tylko we dwojke ja spedzilismy

teraz najedzenie zmierzamy do wyreczka wyciagnac nozki ;-) :-)

Mel mam nadz:wściekła/y: ieje ze mimo przeziebienia meza pobyt sie uda.
milego zwiedzania i do uslyszenia za dwa dni...:tak: :tak: :tak:

a do reszty marcowek mowie do juterka :tak: :tak: :-) :-)

hej miloku :-D Smacznego :-D Ja głodna nie jestem :no: Co za wyżerka była wczoraj :szok: Mało brakowało a pokłoniłabym się kibelkowi :zawstydzona/y: :eek:

Męczyłam się chyba do 1, albo i dłużej i za nic zasnąć nie mogłam :baffled: Drapało mnie w gardle, co chwilę kaszlałam.. potem koło 4 obudził mnie pies :baffled: No i teraz budzik :baffled: Trza iść do kościółka a potem jedziemy do rodziców..

Mel mam nadz:wściekła/y: ieje ze mimo przeziebienia meza pobyt sie uda.
milego zwiedzania i do uslyszenia za dwa dni...:tak: :tak: :tak:

a do reszty marcowek mowie do juterka :tak: :tak: :-) :-)
nie wiem czemu ta wsciekla minka wam wskoczyla:confused: :confused:

no to moja choineczka w calej okazalosci:-)

swieta139rx3.jpg

swieta138fy2.jpg

swieta192tr8.jpg

swieta210oi5.jpg

widzicie jak mi si erano nudzi;-) ;-) :dry: :dry:
ale jest juz 6 wiec zmykam do wyrka moze jeszcze troszke sobie kimne:tak:

Madzia - ja jak stosowałam tabletki dopochwowe to też się czasem ze mnie "wylewało" w większych ilościach, "falami" :zawstydzona/y: Bez wkładki ani rusz :no:
Skonsultuj się z lekarzem. Będzie dobrze :tak:

miloku ja tez obudzilam sie glodna :-D ale wczoraj nie obzeralam sie..tak normalnie w miare najadlam sie :tak:
maz musial na chwile leciec do pracy, bedzie kolo 9 to siadziemy do sniadanka :-)

miloku bardzo ladna choineczka :tak:

nam wigilia tez uplynela milutko w gronie rodzicow i babci, ktora juz w sedziwym wieku jest :happy:
troszke pojedlismy, porozmawialismy i potem do domciu
dzisiaj odpoczywamy u siebie, a jutro chyba tesciowa nas nawiedzi hehe :-p

reklama
Do góry