reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
hihi dzieki dziewczyny . choinka mopogla wczuc sie w klimat swiat:tak: :-)

my zasiadamy zaraz do sniadania( ja do drugiego , bo pierwsze o 5 rano!!!)
i jedziemy nad moze na spacerek :tak: :-)

Milego 1 Dnia Swiat dziewczynki zycze:tak:

Miloku bardzo fajna ta Twoja (Wasza) choineczka :).

My byliśmy na Wigilii u moich Rodziców i starałam się specjalnie nie opychać ale uszkom się nie mogłam oprzeć...
Za to Młody chyba po nowych doznaniach smakowych dał mi popalić jak się położyłam do łóżka. Myślalam, ze nie zasnę bo nie mogłam sobie pozycji znaleźć. Mak powinien go uśpić ale gdzie tam.....

No to ja zmykam zaraz na obiad do teściów. Miłego świątecznego popołudnia życzę :).

ja wlasnie siedze u tesciowej. Zaraz obiad a ja jeszcze sniadanie czuje w gardle :) ale nie pozalowalam sobie...:) xaweremu tez chyba smakuje bo wierci sie co chwila.
niestety nie moge duzo pisac bo razem ze mna w pokoju śpi 2 tyg. Amelka (siostra męża urodzila 10 XII) i nie chce jej obudzic :)

wszystkiego naj naj wszystkim życzę i samcznego oczywiscie.
Nastepne święta czyli Wielkanoc będą nasze :) bedziemy juz w wiekszym gronie :)

ja walsnei wrucilam:-)

bylismy nad mozem i napstrykalismy kolo 500 fotek :-) :-)

zaraz mamy isc do znajomych na male przesiadywanie a mnie spanie zlapalo:szok: :szok:

musze sie zaraz ruszyc to mi szybko przejdzie:tak: :dry:

a my po wigilii obzarci odpoczywamy:-)bylo nas 6 - cala nasza "emigracyjna" rodzinka:-)i bylo bardzo sympatycznie, nawet nie czulo sie, ze jest sie daleko od domu:-)teraz juz po spacerku i czekamy az moj maz i kuzyn wroca z pracy, zeby zasiasc znowu do stolu i pochlonac indyka z pieczarkami:-)

pozdrawiam wszystkich lakomczuchow:-)

Jestem. Czekałam cały dzień z trwogą ale na szczęście nie powtórzyło się. Na wszelki wypadek torba spakowana ale szpitalu dobrze by było, gdybym pojawiła się z taką mokrą wkładką i wylewając na nia jakiś roztwór stwierdzają czy to płyn owodniowy czy nie.Mój lekarz będzie dostępny w środę i mam nadzieję, że do tego czasu nic sie nie wydarzy. Malaga, też mi przyszło do głowy, że to przez te globulki ale trzy razy to była taka ilość, że zalało i wkładkę i bieliznę. Może za dużo sie wczoraj przemieszczałam?Dziś wycieka tylko bezpieczna ilość i jestem pewna, że to z globulki. Na szczęście wczoraj zastosowałam ostatnią. Zobaczymy. Ale czarne myśli miałam, brrrrrrrKochane jesteście, dzięki za wsparcie.

reklama
magdakap ciesze sie, ze sytuacja sie unormowala :happy:
jutro bedziesz mogla juz sie dopytac lekarza co i jak i na pewno bedziesz spokojniejsza

poki co odpoczywaj i sie nie stresuj :happy:

Do góry