reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

no melanie tylko polacy tutaj strzelaja.

nawet fajerwerkow w supermarkecie nie sprzedawali
i wogule cisza w miescie

jedynie na dyski sobie ida i to wszystko

sylwester u nas w polsce lepiej smakuje

melanie ja tez bym sie zdrzemnela:tak: :tak:

oczka mi sie kleja i najadlam sie , chyaba zaraz pekne

reklama
A u mnie od południa już słychać strzelanie.

Kurcze, dziwnie tak mi się siedzi w domu. Zupełnie nie czuję, że to Sylwester... W sumie to dopiero od niedawna spędzaliśmy (za namową znajomych) Sylwka na jakichś balach ale jakoś się przyzwyczaiłam, że raz w roku idę na taką imprezę żeby się wybawić. A tu taka odmiana.... siedzę przed TV, kompem, piję zieloną herbatę... Nic niecodziennego... Jeszcze mnie jakiś dziwny nastrój dopadł....
Za niecałą godzinę 2007 rok, który tyle zmian przyniesie, ech....

Miloku i Melanie, Wy to godzinę później go przywitacie, prawda??

Hehehhe Melanie, na Ciebie nic (jeszcze ;P ) a zrugałam jednego znajomego ale chyba przegięłam i głupio tak kończyć rok wiec napisałam cos w rodzaju przeprosin.... Ale znając swój charakter to za jakiś czas znów coś palnę niewyparzoną gębą ....

usypiałam córke i usnęłam z nią :eek:
dobrze, ze obudziłam się teraz a nie rano :eek:

wiecie, ze tutaj chyba nie strzela się z fajerwerków na sylwestra :dry:
cicho za oknem jak makiem zasiał :szok:
ja słyszałam w tv że w gdzies zamiast fajerweków będą puszczane balony, może dziewczyny tak jest w UK

Hehehhe Melanie, na Ciebie nic (jeszcze ;P ) a zrugałam jednego znajomego ale chyba przegięłam i głupio tak kończyć rok wiec napisałam cos w rodzaju przeprosin.... Ale znając swój charakter to za jakiś czas znów coś palnę niewyparzoną gębą ....

:-D:-D:-D

wiesz co?
ale nikt nie jest doskonałi i napewno mu sie należało
może nie tym razem
ale co tam
niech ma na zapas :eek::-D

roksi nawet jesli w UK
to kto te balony dojrzy w taką ciemną noc :dry::-D

reklama
Do góry