reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
dziewczyny u ciekam z forum na kilka dni;-) własnie rozpoczeliśmy pakowanie i wynoszenie naszych gratów uffff roboty jest trochę:szok: mam nadzieję że w nowym mieszkanku szybko nam podłączą net:tak: jutro idę do gina na usg jak tylko dopanę jakiegoś kompa z netem to zaraz napiszę jak było:-)

będziemy czekały na wieści po ginie :happy:

no i życzę szybkiej i sprawnej przeprowadzki :-)
kurcze, no znowu zazdroszcze :baffled::-D

Miloku, mój mąż chciał dać tak na imię naszej córce jak mieliśmy kłopoty z rejestracją Pariski, ale ja sie nie dałam :-p i jest tak jak jest.

Olimpia sie urodziła godzine temu :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
czyli moja szczupła koleżanka Marta sie nie namęczyła ;-)
a jeszcze 2 dni temu wypytywała mnie o poród
teraz ja nie moge sie doczekać jak ona mi opowie o swoim :-)

o rany :szok: :szok: :szok: :szok:

na pocztku to wyglada o rany :szok: . ale potem zmienia sie to w maly cud, jak tego szkraba z brzucha wiciagaja .

ja to jak bym mila cesarke to bym odrazu o usuniecie tego tluszczu poprosila :tak: :-) :-D

Miloku!!! Świetny pomysł z tym tłuszczem!!! Wspomnę o tym jak mnie będą kroić ;-) chociaż nie wiem czy zaufać położnikom w kwestii liposukcji ;-) . Poza tym niższe partie tez by mogli przy okazji "obrobić" :-D

brrrr.....o mamo jakie to maleństwo brzydkie:-D:szok: zobaczcie na jego rączki:szok:
aż mnie ciarki po plecach przeszły:baffled:

rączki jak rączki :eek::-D

Twoje maleństwo też będzie takie :-D
kochana to tylko pierwsze chwile po porodzie dziecko wygląda tak kosmicznie ;-)

swoją drogą w sumie chciałabym zobaczyć swój własny poród :baffled:
ale chyba nie skusze sie na nagranie na kamere :dry:

Miloku!!! Świetny pomysł z tym tłuszczem!!! Wspomnę o tym jak mnie będą kroić ;-) chociaż nie wiem czy zaufać położnikom w kwestii liposukcji ;-) . Poza tym niższe partie tez by mogli przy okazji "obrobić" :-D

ja bym nie ryzykowała, bo potem może się okazać, że masz pempek nad łechtaczką :eek::szok::baffled::sorry2::crazy::rofl2::nerd::laugh2::-p

brrrr.....o mamo jakie to maleństwo brzydkie:-D:szok: zobaczcie na jego rączki:szok:
aż mnie ciarki po plecach przeszły:baffled:

Justine podejrzewam, że gdyby któras z nas teraz miała 9 miesięcy w wodzie leżec to też za pięknie byśmy nie wyglądały :-D .
A tak jak dziewczyny piszą, dla mamy jej dziecko jest najpiękniejsze, niezależnie co sie wydaje osobom postronnym :tak:

wiem o tym, nie mówiłam do końca serio,;-):laugh2: właściwie to jest śliczne;-) chodzi mi o to że takie sine strasznie te łapki ma na tej fotce:szok:
a to łożysko:baffled: też śliczne:szok:
ja też bym sie nie zdecydowała na kręcenie porodu....ani na zdjęcia:no:
moja koleżanka jak miała cc to jej lekarz przy okazji usunął wszystkie pieprzyki z brzucha, ale tłuszczu nie :-D

pieprzyki :eek:
pierwszy raz słysze o takich cudach :szok:
to ja przy okazji sobie biuścik nowy strzele :-) i z 4 żebra wytne, będę cieńsza w talii
tylko, ze ja nie będe miała cesarki :eek:
pierwszy poród był ok, więc nie sądzę, żeby mnie ktoś chciał teraz pokroić :sorry2:

reklama
Hhehehe Mel ...
Kurcze ja musze sobie zapisywac te Wasze uwagi i je leżąc na stole wszystkie przedstawię personelowi - pieprzyków akurat nie mam ale ten tłuszcz, cycki... niech mi zrobią a co!!

Do góry