reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

U nas na razie dalej bajkowo a w górach jeszcze lepiej. Mój mąż właśnie szusuje na nartkach i sie podnieca. Pojechał odstawić moja mame do sanatorium i jutro wraca. Nie jestem fanatyczką nart ale chciałabym teraz z Nim tam być.... grzane wino pić.......

o jacie, ale ma fajnie :tak:
ja nigdy nart na nogach nie miałam i jest to jedno z moich marzeń, które mam nadzieję kiedyś się spełni, że pojedziemy sobie rodzinką zimą w góry i będziemy uczyć się jeździć na nartach :-)

reklama
Magdakap ale mi smaka narobiłaś grzanym winem.... piwo grzane tez mogłoby być. Teraz w tej zimowej aurze to całkiem na miejscu by było..... Ech trzeba będzie poczekać na następną zimę....

kurcze ale u na sypie śnieg:-D już w sumie to od 3 dni tak sypie i sypie konca nie widac zimy nasze dzieciaczki chyba załapia się na śnieg

u nas już ocieplenie idzie
śnieg powoli topnieje a z nieba pada drobny deszczyk
w prognozie pogody zapowiadali, że przerodzi się to pod wieczór już w normalny deszcz i będzie chlapa :baffled:

u nas już ocieplenie idzie
śnieg powoli topnieje a z nieba pada drobny deszczyk
w prognozie pogody zapowiadali, że przerodzi się to pod wieczór już w normalny deszcz i będzie chlapa :baffled:
U nas w nocy się rozpadało :baffled: Do tego wieje i jest okropnie :baffled: Nic tylko siedzieć w domku i leżeć.. odsypiać ciężką noc.. a ja muszę do pracy :wściekła/y:

roksi - przynajmniej masz wybór ;-) :-D
Ja muszę do pracy :wściekła/y:

Agutek, roksi - gratuluję rozpoczęcia 9 miesiąca!!!!!!!!!!! :-D

reklama
Do góry