reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Bogda witaj w klubie mega zgagowiczek:tak: Ja tez biore renie ale pomaga tylko na te slabsze ataki , a jak mnie tak zlapie porzadnei to nawet to nie pomaga:szok: i wtedy sie dre w nieboglosy:tak:

dziewczyny cos mi sie z nogami i biodrami dzieje

dretwieje od pasa w dol, spac nie mogalam bo mi biodra dretwialy i nogi bolaly i az sie w kurzylam i chodzilam po pokoju z nadzieja ze jak sie poruszam to mi przejdzie:-( , nic nie dalo

mama mowi ze to od plecow moze byc bo bola mnie od wczoraj traicznie :-(
albo jeszcze maly na jakis nerw naciska i teki efekt

Agutek zdaje sie ze ty narzekalas na cos takiego .Masz jakies metody walki z ta dolegliwoscia
bo mi sie nei usmiecha znowu w nocy po pokoju laizc:tak:

reklama
miloku, mi może nie tyle drętwieją, co własnie cholernie bolą biodra od leżenia na nich, a na wznak to w ogóle odpada, więc muszę na nich leżeć...

jedyną metodą dla mnie jest w kółko zmienianie boku przez całą noc :baffled:
mało efektywne działanie, ale nie znam innego sposobu niestety :sick:

kurcze agutek liczylam ze cos masz

mi normalnie dretwieja . od pasa w dol czuje jakby to nie mojec cialo bylo jak klody takie

a jak wchodze po schodzch to normalnie nogi za soba ciagne , dziisja az usiadlam na schodach bo myslalam ze sie przewruce , stracilam czucie w nogach

to chcyba jednak maly na cos naciska
jakos wyjatkowo niskao dziisja jest i w pachwinach normalnie kopy czuje:dry:

pewnie tak jest, że coś uciska :eek:
pomyśl, że to już niedługo i w końcu wrócisz do formy :-)
mi własnie od 2 dni chyba jakoś inaczej się ułożyła mała, bo mi nie robią się takie balony na nogach - ciekawe jak długo :baffled:

ja to obstawiam roksi , bogde , mr szaja , i ktoras jeszcze byla tak dalej w ciazy . ciekawe ktora rozpocznie marcowe rozdwajanie :-) :-)

ja mam na 9 marca wiec tez 8 moze sie z tego zrbic i chlopak :tak:

przeczytalam dzisija niezla wiadomosc w jakiejs gazetce

a mianowicie jak nozki puchna i dlonie na koniec ciazy to oznacza zblizajacy siew ciagu 2,3 tyg porod:szok: :szok: :szok:

heh to sie u mnie nie sparawdza , bo jak tak to juz lada dzien powinnan rodzic :-D :-D :-D :-D

WITAJCIE MARCÓWKI!
Nie było nas dłuuuugo, ale mieliśmy przeprowadzkę i "mały remoncik" który potrwał prawie miesiąc. Uffff już koniec. Teraz dopiero spokojnie moge zabrać się do kompletowania torby do szpitala, prania i prasowania ciuszków i psychicznie nastawiać się do porodu. Będę się odzywać, tylko najpierw musze wszystko przeczytać co pisałyscie i nadrobić zaległości.

Miloku, nawet mnie nie strasz bo mi puchną ręce od dwóch dni a termin mam na 13 marca he he. A co do Twoich bólów spróbuj klęknąć i oprzeć ręce np. na krześle oddalonym od nóg, tak żeby odciążyć kregosłup a brzuch zwisał sobie. To się chyba nazywa "koci grzbiet" czy coś tędy.
W każdym razie masz poczuć że brzuch Ci swobodnie zwisa a plecy i kręgosłup odpoczywają. U mnie 5-10 min i spokój.

reklama
moje male wierci sie jak pchelka!jak sie poloze na prawym boku to skacze jak akrobatka!a podobno pod koniec ciazy juz ma malo miejsca!ciekawe skad miejsce u mojego robaczka...
o i teraz tez sie chyba obudzila!bo wali po zebrach!

Do góry