reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

a propos spacerow

wlasnie jestem po wizycie i mam zakaz dlugich spacerow, bo dzidzia uciska na szyjke macicy, przez co zaczyna bolec brzuch i moze doprowadzac do skurczy
powiedziala, ze na tym etapie ciazy juz sobie darowac takie spacerki i jak najwiecej odpoczywac...

fajnie :baffled:
:szok: :szok: :szok: no właśnie Agutku mam to samo przy chodzeniu, nawet dzwoniłam do lekarza w tej sprawie no ale wiesz jak to jest przez telefon
6 grudnia idziemy na wizyte zobaczymy co powie

reklama
Malaga - ja własnie uciekłam na L 4, chociaz lekarz dziwny...wypisał mi tylko na 2 tygodnie - do następnej wizyty, ale ja JUZ NIE WRACAM DO PRACY, to postanowione. :-) Trzeba zająć sie sobą w końcu, poleniuchować, poczytać, posiedziec na forum....a zresztą Mały tak kopie i się wierci ostatnio, że nie wyobrażam sobie że mogłabym usiedzieć w pracy.

ja dostaje wlasnie na 3 lub 4 tygodnie - w zaleznosci jak wypada mi kolejna wizyta
na dluzej oni faktycznie nie moga chyba wypisywac...
teraz mam wypisane dokladnie na 26 dni
wizyte mam zaraz po swietach w srode :happy:

ja tez dostaje za kazdym razem na miesiac tylko i co miesiac musze biegac po kolejne
Dzisiaj juz jestem po wizycie. wysokie cisnienie 160/100. opuchlizna badanie moczyi po podbrzusza, konsultacja u innego lekarza wskazana
lezec i odpoczywac !!!!!!!!!
Zapomniec o pracy!!!!!

Wiec chyba dobrze ze basen sie skonczyl wczoraj bo i tak narazi ebym nie poszla.

No wlansie nie za bardzo wiem co narobilam i co moglo na to wplynac:confused:
Wysokie cisnienie i tetno .:baffled:

Ja tak grzecznie wstalam zjadlam male sniadanko i do lekarza pojechalam, nawet sie nie zmeczylam bo samochodem wiec nie ma jak . A skod to nie wiem.Lekarz sie troche przerazil bo 4 razy sprawdzal cisnienie:eek:

Ale to chyba dlatego ze troche zle si eczuje. mialam zamiar wypic kawe jak wruce ,ale przy takim cisnieniu to raczej sie wstrzymam.Glowa mi peka i jakas slaba jestem . nic dzisiaj nie robie tylko odpoczywam:tak: :tak:
Do jutra przejdzie.:tak:

Ja jestem dzisij zmartwiona bo od wczoraj tak tylko jakies delikatne musniecia czuje. synus spi czy jak ? malo sie rusza ,a jeszcze ja sie kiepsko czuje .Pewnie jakos to na niego wplynelo i nie chce mus ie kopac mamusi , ale niech lepiej skopie bo mamusia sie martwi:-(

No to odpoczywaj! Ja do tej pory mialam niskie ciśnienie , tzn. dla mnie normalne. Ostatnio jak mi mierzyla to chyab 100/60. Najwyższe ciśnienie w życiu to miałam jak wylądowałam z tym plamieniem w szpitalu , wtedy to mialam chyba 130/90. Nie wiem jak bywało w okolicy róznych egzaminów bo wtedy nie mierzylam ale pewnie podobnie ;).

A może też pogoda ma na Ciebie taki wpływ. Tak czy owak się pilnuj.

reklama
miloku na pewno synus odpoczywa i jest wszystko w porzadku
choc rozumiem, ze sie martwisz - znam to z autopsji
poczekaj jeszcze troszke, zjedz cos slodkiego to moze maly sie pobudzi :tak:

Do góry