Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mn ie nie kazali dawać cebionu, ale zastanawiam się czy nie zacząć. Syn dostawał, bo kazała pediatra, a teraz widocznie inna moda.
A ile dajecie kropelek?
Strip. Współczucia... Trzymamy kciuki za kupę! I za badania.
A ja podczas dzisiejszej kąpieli zauważyłam coś niepokojącego: za uszkami Justyna miała jakby złogi ulanego mleka, próbowałam to usunąć, ale jak się przyjrzałam to... jest to jednak problem skórny(( Skórka na klatce piersiowej zrobiła się minimalnie bardziej szorstka niż na gładziusieńkim brzuszku, a na udach te szorstkie placki się powiększyły. Dziewczyny, Justyna prawie nie je piersi! Jedzie cały czas na mleku Gerbera, póki co nie wprowadzałam żadnych innych nowości. Jedynie co to piła herbatkę Hippa od 1 miesiaca. Tę na uspokojenie. No i dramat, bo i ja w swojej diecie nic nie zmieniłam.
Jutro szczepienia - obawiam się wyroku: SKAZA BIAŁKOWA albo alergia... Ale czy to moze wyjść tak ot? Z dnia na dzień, zupełnie bez zmiany diety i innych środków chemicznych (proszki perfumy etc.)? Jestem trochę podłamana, myślałam że się nam upiecze i bedziemy mieli bezproblemowe dzieciątko...((((