• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Obawy dotyczące niemowląt

Lekarz nie potwierdził ale nie zaprzeczył, kazał czekać do jutra, do jutra jak to ospa to wysypie więcej.
Przepisała diclofor na biegunki, na kaszel lipomal i deflegamin i kazała obserwować.
Szczerze to sama nie wiem co o tym myśleć, bo jak widzę jak Ona ją bada to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Póki co jest trochę niespokojna, marudna, biegunka nadal się utrzymuje, kropki nowe dwie.
Dzięki Wam za wsparcie i słowa otuchy.
A co do żłobka, to tam non stop z czymś ktoś przychodzi, bratanek też chodził z ospą a okazało się, że ma ją jak go wysypało.

reklama
Kania, biedna Oliwka...Już sama nie wiem, czy lepiej, żeby to była ospa i Mała miała ją z głowy, czy nie... Trzymam kciuki za lepsze samopoczucie Oliwki i Twoje, bo na pewno się zamartwiasz. Przesyłam dużo ciepła.

Póki co nowych kropek do wieczora nie było, więc może to nie ospa...
Tylko czy aż tak mogę się pomylić :baffled:
W ciągu dnia miała 2 x biegunkę a potem już spokój z kupami, więc może to od zębów :eek:

reklama
Ciężko powiedzieć od czego ta wysypka jak się jej nie widzi, ale z tego co wiem to może ona tak jak biegunka być reakcja organizmu na stres.a ząbki dużo stresu maluchom fundują, przynajmniej niektórym;)
A jak dzisiaj?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry