reklama

Obawy dotyczące niemowląt

Lekarz nie potwierdził ale nie zaprzeczył, kazał czekać do jutra, do jutra jak to ospa to wysypie więcej.
Przepisała diclofor na biegunki, na kaszel lipomal i deflegamin i kazała obserwować.
Szczerze to sama nie wiem co o tym myśleć, bo jak widzę jak Ona ją bada to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Póki co jest trochę niespokojna, marudna, biegunka nadal się utrzymuje, kropki nowe dwie.
Dzięki Wam za wsparcie i słowa otuchy.
A co do żłobka, to tam non stop z czymś ktoś przychodzi, bratanek też chodził z ospą a okazało się, że ma ją jak go wysypało.

reklama
Kania, biedna Oliwka...Już sama nie wiem, czy lepiej, żeby to była ospa i Mała miała ją z głowy, czy nie... Trzymam kciuki za lepsze samopoczucie Oliwki i Twoje, bo na pewno się zamartwiasz. Przesyłam dużo ciepła.

Póki co nowych kropek do wieczora nie było, więc może to nie ospa...
Tylko czy aż tak mogę się pomylić :baffled:
W ciągu dnia miała 2 x biegunkę a potem już spokój z kupami, więc może to od zębów :eek:

reklama
Ciężko powiedzieć od czego ta wysypka jak się jej nie widzi, ale z tego co wiem to może ona tak jak biegunka być reakcja organizmu na stres.a ząbki dużo stresu maluchom fundują, przynajmniej niektórym;)
A jak dzisiaj?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry