reklama

Obawy dotyczące niemowląt

Kania jeśli to ospa nie ma sie czym przejmować mój Bartek tez zaczol od dwóch kropek na drugi dzień znowu dwie na jajkach i pózniej jedna na twarzy i jedna na szyji nim sie obejrzalam było po wszystkim ospa z tego co wiem rozwija sie nawet do dwóch tyg od kontaktu z nią będzie dobrze:-)
Jak dzisiaj jest coś nowego?

reklama
No dziwne, ale jeszcze dziwniejsze że na wieczór temp. ją rozebrała, sięgnęła 39 stopni, dostała czopek zjadła aż 30 ml mleka i póki co śpi. Kurczę nie radzę sobie z tymi jej chorobami :-(

kania, przykro mi :-( Zdrówka dla Oliwki!
U nas przez chwile było 37, 7 czyli taka podwyższona temperatura... przed położeniem sama spadła, więc nawet nic nie dawaliśmy przeciwgorączkowego na noc. Ale mleczka też niewiele zjadł :/ Katar straszny go męczy, póki co łudze się że to od zębów ... Już dwie pobudki były przez ten katar :-(

Kania, Roxi, moja też nie je, a do tego strasznie marudzi. Już mi zaczyna cierpliwości brakować:-( Na szczęście gorączki nie ma. Myślę, że to przez zębiska, tylko czemu ona tak strasznie to znosi? Coś czuję, że dziś też wyląduje ze mną w łóżku...

ragna, współczuje! Moj Ptysiek też kiepsko znosi te nieszczęsne zębiska :sorry: A z jedzeniem to u nas problemu nie ma, a mało zjadł na wieczór mleka bo niedługo przed spaniem zjadł banana i dwa chrupki, no i zmęczony był już bardzo :happy:

Ostatnia edycja:
Roxi, a moja nie chce jeść i koniec... Obiadek be, kolacja be... Coś tam przegryza, ale mnie to frustruje, że coś przygotowuję i muszę albo sama zjeść albo wywalić do śmieci. Martwię się, czy to tylko zęby, czy czekają nas jeszcze 'inne atrakcje'

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry