• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Obawy dotyczące niemowląt

Kania jeśli to ospa nie ma sie czym przejmować mój Bartek tez zaczol od dwóch kropek na drugi dzień znowu dwie na jajkach i pózniej jedna na twarzy i jedna na szyji nim sie obejrzalam było po wszystkim ospa z tego co wiem rozwija sie nawet do dwóch tyg od kontaktu z nią będzie dobrze:-)
Jak dzisiaj jest coś nowego?

reklama
No dziwne, ale jeszcze dziwniejsze że na wieczór temp. ją rozebrała, sięgnęła 39 stopni, dostała czopek zjadła aż 30 ml mleka i póki co śpi. Kurczę nie radzę sobie z tymi jej chorobami :-(

kania, przykro mi :-( Zdrówka dla Oliwki!
U nas przez chwile było 37, 7 czyli taka podwyższona temperatura... przed położeniem sama spadła, więc nawet nic nie dawaliśmy przeciwgorączkowego na noc. Ale mleczka też niewiele zjadł :/ Katar straszny go męczy, póki co łudze się że to od zębów ... Już dwie pobudki były przez ten katar :-(

Kania, Roxi, moja też nie je, a do tego strasznie marudzi. Już mi zaczyna cierpliwości brakować:-( Na szczęście gorączki nie ma. Myślę, że to przez zębiska, tylko czemu ona tak strasznie to znosi? Coś czuję, że dziś też wyląduje ze mną w łóżku...

ragna, współczuje! Moj Ptysiek też kiepsko znosi te nieszczęsne zębiska :sorry: A z jedzeniem to u nas problemu nie ma, a mało zjadł na wieczór mleka bo niedługo przed spaniem zjadł banana i dwa chrupki, no i zmęczony był już bardzo :happy:

Ostatnia edycja:
Roxi, a moja nie chce jeść i koniec... Obiadek be, kolacja be... Coś tam przegryza, ale mnie to frustruje, że coś przygotowuję i muszę albo sama zjeść albo wywalić do śmieci. Martwię się, czy to tylko zęby, czy czekają nas jeszcze 'inne atrakcje'

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry