Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas coraz gorzej. Pojawila sie biegunka, wysypka caly czas tak samo nasilona. Jedne krostki znikaja, inne sie pojawiaja.. Na szczescie Maura spokojna i nic ja nie boli:. Jedziemy dzisiaj do pediatry. Znalazlam jakiegos ogolnie polecanego. Zobaczymy.
Ja odrzucilam juz nabial, przetwory maczne, kurcze -niewiele jem, a nie jest lepiej(
Dzis odstawilam jedzone namietnie jabla gotowane, moze to te cholery uczulaja mojego aniolka? Zastanawiam sie tez nad herbatka na laktacje. Nic wiecej w zasadzie nie zostalo do odstawienia.
Na szczescielaktacja znow wraca. Mam nadzieje, ze nie kaze mi malej odstawic.
Trzymajcie kciuki!
widzialam cwiczenia dla mam z maluchami - od 3 miesiaca i w kinie sa do poludnia seanse dla mam ze sciszonym glosem, zapalone swiatlo, przewijak, pampery.... chyba tak trzeba uciekac z domu
bo ja sie oglupiam i mniejsza zawartosc mozgu..... myslalam ze bede sie uczyc jezyka jakiegos haha nie ma sily
myślałam że może zaczyna się jakaś infekcja ale jak na razie cisza..najbardziej martwi mnie to jej niedojadanie bo ja mam w pamięci nasze początki kiedy strasznie słabo przybierała na wadze, aż mnie lekarka wystraszyła, i teraz boje się że znów się zacznie :-(