• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Objawy ciąży

Obiecująco
Ja do takich temperatury nie dochadze na poczatku to mam 36,3 a w pkresie owulacyjnym 36,7....
Nie wiem moze Ty sie bardziej znasz.. Ja wierzę temperature 2 miesiąc, w tym miesiącu zaraz po owulacji (3 dni podwyższona temp.)
Od razu spadla mi na 3 dni do najniższego poziomu. Teraz znów mam jak dla mnie podwyższoną czyli te 36,7...
Trace powoli nadzieję.. Chociaż gdzieś czytałam że czasami się tak zdarza..
Z tego co wiem to temperatura spada przed samą @ , a jeśli utrzymuje się przez min 18 dni to można podejrzewać ciążę ale.... no właśnie to ale.

reklama
Mi tam nic nie dolega , bóle poersi i jakies tam skurcze w rejonie macicy..( to też mam zwykle przed @). Chociaż to mogą być też jelita... Od 3 dni mam straszne gazy...

Ja mam cykle 31 dniowe i zatestuje 6 jeśli szybciej @ Nie przyjdzie. A z objawów to w sumie jak na @. Piersi mnie strasznie bolą ale to mam tak zwykle. Zastanawia mnie tylko ból brzucha. Typowo jak by zaraz miała @ runac. A do terminu jeszcze sporo czasu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry