• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Objawy ciąży

reklama
Jabtez mieszkam w DE.
Lekarz Ci krew pobierał? Czy do Labo leciałaś?
Bo mi dotychczas tylko lekarz pobierał,a chetnie bym się wybrała. No i ile kosztuje taka przyjemność?
Ja dziś 8 dpo... Wzdecia, wzdecia i brzusio boli...jak na okres? Może to jednak przez te wzdęcia... Aż wstyd xd

Jabtez mieszkam w DE.
Lekarz Ci krew pobierał? Czy do Labo leciałaś?
Bo mi dotychczas tylko lekarz pobierał,a chetnie bym się wybrała. No i ile kosztuje taka przyjemność?
Ja dziś 8 dpo... Wzdecia, wzdecia i brzusio boli...jak na okres? Może to jednak przez te wzdęcia... Aż wstyd xd
To za wcześnie na bete , najwcześniej 10dpo ,ale i tak bym się wstrzymała do terminu @

Ja jeszcze jej robić nie chcę :p
Chciałam się tylko dowiedzieć co i jak. ;)
A i edit do objawow wypryski na twarzy...:/
Mam z nimi kłopot przed ovu i @...
A u mnie cały czas tak samo. Z tym że bardziej piersi bolą i hmmm... Mam dziś smaka na zupę z dyni wczoraj na jajecznicę z pomidorami...brzuch jak na okres tylko trochę mniej skurczy ale za to w krzyżu boli...

reklama
Ja dziś 8dpo , boli lewy jajnik od 3 dni. I to czasem mega mocno. Od kilku dni biorę też luteine. Nie zaszkodzi A może pomóc.owu była w zeszły pon, odczekalam 3 dni i zaczęłam brać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry