reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

kamu masz dobre wrażenie co do tych zabawek i tego komu twoj maz je kupuje:-)
ale z chlopakami tak już jest bez względu na wiek.
Moj mąż zawsze kupował samochodziki zdalniesterowane siostrzeńcowi nie patrzac na to ze dzieciak ledwo chodzi a co dopiero obsluguje pilota:-) i jakoś nie widzialam żeby maly sie tym bawil tylko zawsze kochany wujek:tak:
Roni wszystkiego naj dla męża z okazji urodzinek:-)

reklama
mój Mąż od kiedy dowiedział się, że będzie miał synka snuje plany jaki tu rowerek kupić Młodemu:-D chyba chce mnie wykończyć:-p dziś strasznie boli mnie w krzyżu, a Młody wierci się jak szalony i nawet nie da człowiekowi poleżeć - złośliwy po ojcu:rofl2:

Dziewczyny, ale miałam historie tej nocy. Wieczorkiem zjadłam połowę małego arbuza, skorzystałam z toalety a w nocy obudził mnie taki potowrny ból pęcherza, że myślałam, że zeświruję (musiałam chyba bardzo mocno spać, ze wczesniej sie nie przebudziłam) i nie dojdę do kibelka:szok:Na szczęście ból minął:-)

KasiaDe bo ja mam nauczke po natalce jak była w brzuszku , ze arbuza to sie je rano max. do 16 jak sie chce miec spokojną noc....... i tego sie trzymam......

A czemu to po arbuzach akurat tak? ale dobrze, ze ostrzegacie, bo ja i tak praktycznie pół nocy spędzam na trasie łóżko - toaleta, więc dodatkowych atrakcji jeszcze mi nie trzeba.....a arbuz w lodówce właśnie czeka :)

ja dziś w nocy też miałam niezłą zadymę:-( podejrzewam, że to właśnie od pęcherza, taki dziwny ból w dole brzucha, a Młody jeszcze z główki mi dowala po pęcherzu i można oszaleć:szok: teraz jest trochę lepiej, ale już miałam panikować:zawstydzona/y: tak w ogóle to ja strasznie dużo piję, a arbuzy kocham nad życie i wcale się nie dziwię, że z tym pęcherzem ciągle jakiś akcje - Masakra:no:

reklama
bo arbuz jest wysoko moczopędny i co 10min sie sika, wiec albo bedziesz co 10min biega a jak przysniesz i nazbiera sie troszke wiecej moczu to robi sie taki skurcz mięsni aby to utrzymac a wiadomo dłuzszy skurcz łączy sie z odretwieniem i bólem....

Do góry