reklama
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
...zmartwiłam się czytając o Twoich dolegliwosciach Olu...Ostatnio czesto mam bardzo twardy brzuch..i dziwne uczucie w brzuszku...szczegolnie jak za szybko ide...i zawsze wieczorami..myslalam ze to normalne..a ze twardnienie to powoduja ruchy dziecka..teraz juz sama nie wiem..wizyte mam umówioną dopiero za 2 tyg..i nie moge isc wczesniej...bo niestety jestem dopiero 2 tyg w irlandii..i zalatwianie formalnosci troszke trwalo...mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje!!!Pozdrawiam Cię Olu...i życze szybkiego powrotu do domku!!!
Iwonko nie martw sie ze jestes tam tak niedlugo tylko idz do lekarza! Ty musisz byc pod specjalna kontrola i lekarze to zrozumieja! Jak masz watpliwosci to marsz do doktora!!! Nikt cie przeciez nie przegoni! Tu chodzi o dobro twoje i dziecka! Nie wazne ze ty polka jestes, chcesz miec zdrowa dzidzie i nie wiesz czy wszystko z toba ok!? Nie zastanawiaj sie, bo stres tez nie jest naszym przyjacielem teraz!!!
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
..Bardzo bym chciala isc..ale tu jest troszke inaczej ze slużbą zdrowia...lekarz ogolny opiekuje sie mna w czasie ciązy...on wysyla list do ginekologa zeby mnie umowic na wizyte.taki list zostal wyslany..i wlasnie wczoraj dostalam odpowiedz...ze 21 kwietnia zostane przyjeta...inaczej nie ma mozliwosci..a na prywatnego mnie niestety nie stac

A co ze szpitalem???
Tam tez maja jakas izbe przyjec??!! Dziwny ten kraj i zasady! Ze az list musial lekarz oglony pisac!! To jakis chory system!!! Sproboj w szpitalu! Ty przeciez nie jestes lekarzem by samemu ocenic czy nic ci nie jest! Jak oni moga ci tak dlugo kazac czekac???????????????????????????????????
Tam tez maja jakas izbe przyjec??!! Dziwny ten kraj i zasady! Ze az list musial lekarz oglony pisac!! To jakis chory system!!! Sproboj w szpitalu! Ty przeciez nie jestes lekarzem by samemu ocenic czy nic ci nie jest! Jak oni moga ci tak dlugo kazac czekac???????????????????????????????????
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
HEJ!! Właśnie wróciłem od Oli ze szpitala, jest ok, dostaje kroplówkę co jakiś czas i zastrzyki w pupę (podobno bolesne) poza tym jest wszystko OK, bardzo gorąco pozdrawia Was wszystkie i całuje mocno!!!
jutro będzie miała badanie u "naszego" lekarza, bo On jest zastępcą ordynatora w tym szpitalu. Będę u Oli jeszcze dziś wieczorkiem, to jak wrócę to jeszcze Wam napiszę co i jak
Ola powiedziała że już bardzo tęskni za Waszymi pogaduchami i kombinujemy jak tu w szpitalu zorganizować internet, bo na stanie mam laptopa, więc jak coś uda się wymodzić to będzie z Wami non stop on-line
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE W IMIENIU OLI I SWOIM!! BUZIAKI 
reklama