reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

dziewczyny,na to kłucie szyjki i upławy gin mi przepisał co 2 dzień Lactovaginal dopochwowo...
poza tym po wizycie wszystko ok,wyniki książkowe :) i dzidzia zdrowiutka :)

reklama
Miałam to świństwo ale to nie są najgorsze z globulek, one są małe i przynajmniej nie wyciekają :)

Dziewczyny ,mam pytanie bo to co się dzieje z moimi piersiami trochę mnie zaniepokoiło .Wiem że przy tamtych dzieciaczkach siara z piersi leciała mi pod koniec 9 miesiąca a tu dziś kąpie się i zauważyłam że jak przycisnę pierś zaczyna już lecieć .Czy u was jest tak samo ? Mam nadzieje że nie za wcześnie

chyba Wiolu spoko,nie masz się czym martwić,w tym czasie to juz norma.Jak byłam w szpitalu na początku kwietnia to pod wpływem wcześniejszych skurczów też mi leciało i to sporo...teraz jednak cisza narazie...przed burzą?! ;D

Mam nadzieje że się uspokoi.Widzicie jaka ze mnie doświadczona mamuśka?? :laugh: :laugh: Byle oskarek nie chciał za wcześnie wyskoczyć z brzucha :laugh: :laugh:

Wiolu-będzie dobrze, na szkole rodzenia mówili włąsnie, że już może byc i że to nic niepojącego, dłowa do góry

Mnie też leci siara od 2 miesięcy.Najgorsze że jakoś ciężko mi to sprać bo w dzień nosze wkładki laktacyjne no a w nocy ,wiadomo......

reklama
Ja narazie zauważam ...ze mam na staniku i sutkach takie zólte suche kuleczki,..chyba cos zaczelo puszczac..ale narazie minimalnie.

Do góry