reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

A ja dziś jeszcze odreagowuje niedzielną komunie ,wstałam tylko rano żeby córe odprawić do szkoły i położyłam się do łózia .Jeszcze troszkę się zdrzemnęłam ,przynjmniej pogoda dziś się przysłużyła ponieważ padał deszcz a ja wtedy mogę spać i żadne kopniaczki mnie wtedy nie budzą :laugh: :laugh:

reklama
Dziewczyny, mam pytanie, czy którakolwiek z was boli krocze? Chodzi mi o taki ból jak po całodziennej jeździe na rowerze po wertepach. Mnie własnie tak boli. Przy podnoszeniu się gdy napinam mięsnie to boli najbardziej. Jest to taki ból krocza i trochę uda po prawej wewnętrznej stronie.
Nie wiem czy to coś co powinno mnie niepokoic czy tez normalny objaw...

mnie  krocze nie boli....mam bardziej coś o czym pisała chyba Ola, takie kłócia w dole brzuszka czy to w szyjce  :) a o tych bólach to chyba dziewczynki pisały ciut wczesniej Nekkar, poczytaj napewno się uspokoisz  :)

Mnie osobiście krocze nie boli ale parę dziewczyn już wcześniej tu na "Objawach i dolegliwosciach" mówiło, że je boli, nawet pisały o tym chyba parę dni temu. Myślę, że to normalne bo trochę tych kilogramów wkońcu na to krocze napiera, więc chyba ma prawo bolec.

Tak Nekkar, byla juz o tym mowa, ale powtorze dla ciebie ze to normalne, bo pytalam lekarki!!! To jest bol i ciagnieci zarazem i nie wiadomo jaka pozycje przybrac!!! Mam to jak za dlugo chodze albo siedze na twardym!!! A poza tym czasem tez bez powodu strasznie boli!!!

Nekkar to kolejny z "uroków" ciąży ;) mnie też nie ominął :)
Dxisiaj od gina dowiedziałam się, że nogi mi puchną bo.... mają puchnąć ;D mam sobie tylko na czymś wyższym nogi kłaść.
Na pękające naczynka doradził Rutinoscorbin.
No i kręgosłup.... też ma boleć ;)
Jeśli chodzi o zgagę to mówi, że można brać wszystkie dostępne środki Malox, Manti, Reni itp...
Mam podwyższone ciśnienie 130/85 i mam kontrolować sobie w domu.
A jeśli chodzi o wagę to ... w innym wątku ;D

reklama
Do góry