reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

A mnie wczoraj u gina znów rozbolał ząb mądrości ,skurczybyk nie daje mi spokoju już całe ucho mnie boli i lewa skroń .A to jest najlepsze że teraz nie wyrwę ,bo mam strasznie trudne do wyrywania zęby ,ostatnio dostałam 7 zastrzyków znieczulających żeby skurzczybyka wyrwać .Dostało mi się zęby po moim tatusiu i muszę cierpieć ,nie wiem jak wytrzymam te 2 miesiące

reklama
no to ja troche pojecze ;) (ale to w koncu chyba watek do jeczenia no nie) Od 4 w nocy boli mnie chyba nerka, promieniuje tak ,ze czuje to az w brzuchu i dlugo nie moglam tego zdiagnozowac.Teraz nie wiem czy to Witek mnie skopal czy to moje kamyczki sie odzywaja :( Chyba musze sie opic tego piwa bezalkoholowego :p moze pomoze fuj fuj nie lubie, a takiego prawdziwego duzo przeciez nie moge :(

Aneczko spokojnie możesz napić się normalnego piwa .Ja przy kamilu miałam piasek na nerkach i gin zalecił mi picie normalnego piwka co któryś dzień .Oczywiście nie całe ,tylko pół szklaneczki i na pewno pomoże

Czesc dziewczynki !

Ale sie za wami stesknilam !!!!

W szybkim skrocie napisze wam co u mnie nowego :

Nie bylo mnie przez pare dni bo sie zle czulam . Meczyla mnie okropna zgaga ,a poza tym znow zlapala mnie sennosc i kompletny brak sil . Ciagle zawroty glowy i gwiazdki przed oczami.
Aha no i bol glowy ........ codziennie.

A od 4 dni mam taka nadkwasote ,ze CALE jedzenie i picie jakiekolwiek tylko polkne zaraz mi sie wraca.
Z tego wszystkiego sie odwodnilam i wyladowalam wczoraj pod kroplowka w szpitalu . (nic przyjemnego)
Jestem spowrotem w domu ale wcale lepiej sie nie czuje.

Lekarze mowia,ze dzieje mi sie tak bo synek naciska mi na zoladek......

A poza tym to po pierwsze - w koncu mialam test na glukoze ( wyniki po weekendzie ) , ktory wcale nie byl taki straszny....
Moze w Polsce podaja wam cos innego do picia o u mnie smakowalo to dokladnie jak pomranczowa Fanta. Tez bylo gazowane i zimne .

A po drugie to moj niunio juz tez sie odwrocil glowka w dol . Elegancko sobie siedzi i pomalutku szykuje sie do wyjscia na swiat , a ja prawde powiedziawszy ,po tych ostatnich przezyciach zoladkowych zaczynam traktowac porod jako "wybawienie" ;)

Wszyscy w szpitalu i ludzie na ulicy dziwia sie , ze dopiero zaczelam 8 miesiac ( wczoraj ) bo brzuch jest naprawde duzy. Wole na razie nie robic zdjec bo wygladam jak siedem nieszczesc i raczej nie chce sie taka pamietac.... ale wyobrazcie sobie ,ze pomimo mojego wzrostu (175cm) to ten brzuch i tak jest proporcjonalnie na mnie za duzy. A tu jeszcze 2 miesiace ??? Nie bardzo mi sie to wszystko miesci w glowie, a coz dopiero w brzuchu ??

Nie wiem czy juz wam to pisalam,ale moja tesciowa powiedziala mi ,ze zarowno Wojtek jak i 2 jego braci po urodzeniu wazyli ponad 4 kg !

OK, zmykam juz. Pozdrawiam was wszystkie bardzo mocno i mam nadzieje ,ze wszystko u was w porzadku . Niestety nie mam sily na to ,zeby nadrobic teraz czytanie bb. U mnie jest juz 30'C ..... ble

caluski

Kaju biedactwo trzymaj się dzielnie! Fajnie że z dzidzią wszystko w porządeczku:) Dolegliwości naprawdę współczuję... bardzo współczuję... Wypoczywaj, chociaż niewiem jak Tobie ale mnie jest sto razy gorzej jak leżę bo wtedy mały jeszcze bardziej gniecie żołądek:(

Kaju wracaj do zdrówka a na zgagę najlepsze jest Rennie wiem coś na ten temat bo przy pierwszej ciąży miałam taką zgagę że myślałam że mi dziury wypali teraz też mam trochę mniejszą ale mam i dlatego biore Rennie bo naprawdę mi pomaga jakby nie to to chyba by mnie ta zgaga zamęczyła ;)

KajaMaja,ale się o ciebie martwiłam! Dobrze,że sie odezwałaś,może kopsnij którejś z nas na priv swój nr komórki,to jakby cos to będziemy w kontakcie gdyby cos się działo...trzymaj się kochana i dużo wypoczywaj,napewno będzie lepiej,już niedługo!

Kaju biedactwo , mnie tez zgaga czesto ostatnio meczy i bardzo pomaga mi cos o czym juz kiedys pisalam.Siemie lniane na surowo(lyknac 2 lyzki i popic woda) polecam ;)

reklama
dobrze Kaju, że już ok, zapowiada się duży bobasek, pewnie i cc Cię nie ominie, ale będzie napewno wszystko ok

Do góry