reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Objawy i dolegliwosci

Ja to właśnie obawiam się wypróznień ,bo przy córze to zaraz mnie pogoniło a przy kamilu musiałam sobie kupić czopki .Ale jeśli chodzi o sikanie to ten pierwszy raz jest taki troszkę strachliwy ale jak pisze EWAN najlepiej pod prysznicem bo wtedy samo od siebie leci

reklama
Wczoraj poszłam szybko spać,bo jak tylko pochodziła chwilę to brały mnie takie kłucia,że kroku zrobić nie mogłam...apogeum osiągam tych dolegliwości chyba a nadają teraz takie upały! Wtedy mam wszystkiego po dziurki w nosie...tylko z drugiej strony łazic z tą wielką podpaską jak jest 35 stopni to ja chyba wolę narazie duży brzuszek ;) :laugh:

No wlasnie tez juz sie zastanawiam co w te upaly byloby lepsze brzuszek czy gojenie krocza ;) ::) Al chyba wole z dzidzia juz byc ;D

A ja bym wolała już urodzić .Kamila urodziłam jakbyły upały i dużo lepiej już się czułam .W szpitalu chłodniutko ,można wyjść na zewnątrz gdzie masa drzew .Ja mam dość!!!!normalnie nie ma czym oddychać

reklama
Do góry