reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Objawy i dolegliwosci

u mnie dzis straszny upal wypilam juz 3 litry wody biegam siusiu co 5 minut ale niemoge ugasic pragnienia...poza tym nogi mam jak slonik i niema mowy o dluzszym satniu czy chodzeniu bo brzus robi sie twardy i strasznie kluje szyjka ...

reklama
i mi jak nogi spuchnal to tak bola nieczuje wtedy stop jak chodze ale polecam zimna wode wymoczenie nozek i ja stosuje chlodzaca masc z kasztanowca.....troche pomaga

Dziewczyny nie wiem co mam zrobić co chwilkę kłuje mnie na dole do tego mała strasznie się pręży aż ja w pupie czuję (sorki za te szczgóły)czy wy też tak dzisiaj macie wzięłam przed chwilką 2 magnefary B6 niedługo mam wracać do domciu mąż z córcią bedą nie prędzej jak około 1 w nocy kurczę nie wiem czy jechac do domu czy zostać u rodziców.W sumie żaden czop jeszcze mi nie odszedł tylko co chwilę zmieniam gatki bo po trochu coś leci nie wiem czy to siusiu nie trzymam już sama zgłupiałam w piątek gin mi powiedział że mam rozwarcie na jeden palec ale że to normalne u wieloródek.Rany naprawdę jestem spanikowana ???

Aniu ja Ci radzę zostać u rodzicow lepiej żebyś sama nie zostawała pamiętak że nie zawsze
musi odejść ten czop wcześniej. i zadzwoń do swojego gina w sprawie tych wycieków

reklama
Do góry