reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
ta herbatke z lisci malin to tylko w sklepie zielarskim mozna tez probowac dostac w aptece

Moje stopy tez puchna kiedys przynjamnije z rana byly oki a teraz non stop banieczki....ale juz sie pryzwyczailam..a cisnienie mierze i mam ciagle niskie

oj, mi tez strasznie stopy puchły, ale całe szczeście juz po wszystkim. po porodzie dośc szybko wróciły do swoich dawnych rozmiarów, z czego baaardzo sie ciesze.

ja niemoge wlozyc zadnych butow...nawet z japone pieta mi wystaje od polowy...w domu laze boso ale dzis na ktg to chyba sobie pozycze klapeczki od swojego taty..heheheheh

Ja herbatke tez dostalam w zielarskim.Od wczoraj ja pije a od dwoch dni lykam wiesiolek.Nie wiem juz moze trzeba byloby cala torebke tej herbatki na raz wypic :laugh: Musze sie chyba uzbroic w cierpliwosc ::)

KOCHANIUTKIE WYDAJE MI SIE ZE CHYBA MUSIMY UZBROIC SIE W CIERPLIWOSC COZ JUZ TYLE WYTRZYMAŁYSMY TO TE PARE DNI NAS NIE ZBAWI ;) :D

reklama
Ja poza bolacymi palcami nie mam wlasciwie zadnych dolegliwosci , wiec nie mam co narzekac ale boje sie bardzo przenoszenia,oksytocyny,starego lozyska, zielonych wod plodowych i takich historii :( ::) no i tego ,ze na tych witaminkach maly urosnie wielki i bedzie ciezko go rodzic.Dlatego tak chce zeby juz przyszedl na swiat ::)

Do góry