reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

A mama z siostra mnie namówily...upieraja sie..ze im wiecej bede chodzic przed samym porodem...tym szybciej i latwiej bedzie mi urodzic...dzisiaj....spacer num 2...ale obiecuja ze tylko godzinny:):)hmm...ciekawe.....moze tym razem nie skonczy sie tylko na kilku skurczach w nocy...:)w sumie...to chcialabym to miec juz za soba...im blizej...tym bardziej sie boje...jak zaczynam myslec w ogole o porodzie...to mdli mnie ze strachu....

reklama
Też tak kłuje i przy tym są bóle krzyża choć nie każda ma takie bóle ,niektóre mają tylko parte. Mnie cały czas bolą krzyże i mam wrażenie jakbym zaraz miała dostać miesiączkę ale niestety to cały czas mam te przepowiadające .Poisy kazda inaczej przechodzi a na pewno poznasz u siebie że to już

szalona  :) podziwiam!!!! ja ledwo się po domu kulam  :laugh: jakby mi ktoś taki spacer zaproponował to udusiłabym na dzień dobry  ;)  :laugh:

Iwonko -arch ja już nawet myłam okna ,plewiłam ogród ,myłam kilka razy dziennie pokoje i dostawałam tylko te własnie przepowiadające ,całą noc trzymał ,beczałam już z bólu a nad ranem padałam i przechodziło

kurde tak sie pce w intymnych miejscach ze zastanawia mnie co ja bym zrobila jak by to byly wody a ja bym myslala ze sie poscilam..

no ja tak ostatnio marudziłam lekarzowi Poisy,bo mówił ze jakby się coś wczesniej dzialo to do szpitala  od razu jechać,że nie wiem czy rozpoznam i takie tam a wody to juz mówię w ogole nie mam pojęcia ;) uśmiechnął się powiedział" proszę mi wierzyc napewno się Pani jakby co nie pomyli"  :)  no i tyle się namarudziłam  :) tak więc chyba nie ma się co martwić?  :)

Dziewczynki , to sa nasze ostatnie chwile spokoju.
Nie wariujcie z wywolywaniem porodu i dajcie swoim robaczkom posiedziec tyle ile same chca . Jesli nie pchaja sie na swiat to najwyrazniej jeszcze kilka dni jest im w brzuszku potrzebne.

Wiem,ze juz wszystkie sie niecierpliwicie ( i ja tez ! ) ale tak czy siak to juz tylko kilka dni .

KajaMaja ma rację ;) tylko kilka dni wam zostało,szybciutko sie posypiecie :) Czekam jak na szpilach! A ciebie Iwonko to podziwiam,nawet przed ciążą bym 8 km nie przeszla :laugh:

reklama
Do góry