Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MNIE TEZ WSZYSCY MOWIA ZE NA 13 ALE W TO NIE WIERZE BO KOMPLETNIE NIC MNIE NIE RUSZA ZOBACZYMY JUTRO MOJ TERMIN AZ SIE NIE CHCE WIERZYC ZE TO JUZ JUZ NIEBAWEM
dziewczynki ide sie polozyc tak strasznie kluje mnie szyjka ze nie moge chodzic ani siedziec....w zyciu mnie tak niebolalo niewiem co sie dzieje mam nadzieje ze przejdzie jak sie poloze......az mi lzy kapia
...Ja tej nocy tak sie meczylam..bylam wczoraj z mama i siostra na 8 km. spacerze,po powrocie polozylam sie...i zlapaly mnie bardzo mocna skurcze...na poczatku mialam...tak ok.pieciu...co 13..15 min...kolejny za jakies 20 min....miedzyczasie straszna biegunka mnie dopadla prawie 2 godziny biegalam tam i spowrotem do kibelka..do tego ból w dole brzucha..pozniej kolejny skurcz...i w koncu okolo 4 w nocy zasnelam z wyczerpania.,..dzisiaj ledwo patrze na oczy....o 7 musialam juz byc na nogach.Chyba wszystko ucichlo...a juz myslalam ze rodze...Moj Michal tez byl przejety...tez nie zmruzyl oka i czekal co sie bedzie dzialo.jak widac chyba falszywy alarm...a moze to juz niedlugo...?!...w koncu 3 dni do terminu...coraz bardziej sie boje.......