reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

Kaju maju ja chyba też już dostałam miesiączkę.Przez parę dni bolały mnie jajniki i wczoraj rano mnie napadło ;D ;D ale zdążyłam jeszcze zmolestować męża zaraz po przyjeździe we wtorek .Kurczę ale się naseksowałam ,cholewcia jasna ;D ;D :laugh: :laugh:

reklama
Kaju,ja tez tak miałam ze najpierw krwawienie zanikło,a po kilku dniach miałam znowu...tyle tylko ze równo po 5 tygodniach wszystko się skończyło,tak jakby ktoś mi kurek zakręcił,że nawet wkładek nie musiałam nosic i tak jest do tej pory ;) Byc moze masz normalnie w świecie okres!

A ja dziś musiałam iść do lekarza ,dostałam zapalenia uszu ,chyba od tego zęba mądrości a kurczę muszę jeszcze poczekać z jego wyrwaniem .W nocy myślałam że zwariuje ,tak mnie uszy bolały .Przepisała mi antybiotyki i krople ,więc mam nadzieje że przejdzie

ja też jestem chora byliśmy w weekend w Wiśle i chyba tam mnie złapało...
bolą mnie węzły chłonne głowa gardło i 39 stopni gorączki byłam już u lekarza dosta.łam
lelii w nocy była u mnie mama i to ona wstawała do małego dziś chyba tez będzie

kobietki wspolczuje, od dziecka mam systematycznie zapalenie ucha srodkowego z zapaleniem wezlow chlonnych, bol na maxa...
trzymacie sie cieplo :*

Oj kobitki ciaza minela a wy juz przestalyscie na siebie uwazac??? Co to za chorowanie???
Tak powaznie to zycze wam szybkiego powrotu do zdrowka bo nie afjnie jest byc chorym a o bolach juz nie wspomne!!!

reklama
KRECIKU BO TO JEST TAK JAK SIĘ KURSUJE NA TAKIE WYPADY I TERAZ BOLI ŁUUUU...

Ale mam nadzieje że szybko przejdzie (a co najlepsze nigdy nie bolały mnie uszy) a ten ból jest naprawdę okropny.

Do góry