marcia331
Fanka BB :)
no właśnie miałam pytać o to samo :-) już sopelek pytała Cię kiedyś na głównym do kogo chodzisz. Ja chodzę do dr. Perenc z Madurowicza. Zaczynałam do niej chodzić prywatnie, ale teraz każe mi przychodzić do Madurowicza, żebym nie musiała płacić za badania :-) ja jestem bardzo zadowolona. Moja koleżanka, która też miała problemy z szyjką chodziła do niej i bardzo sobie chwaliła. Zawsze mogła zadzwonić jak ją coś niepokoiło i przyjeżdżała wtedy na takie szybkie kontrole. A jak trzeba było to założyła jej peesar i dzięki temu wszystko dobrze się skończyło. Byli jej naprawdę bardzo wdzięczni, bo pierwszą ciążę poroniła, więc tym bardziej docenili dobrą opiekę. U mnie akurat nic się nie dzieję ale ja też jestem zadowolona. Jak coś mnie niepokoi to dzwonię do niej i zawsze służy radą.
mi się porządnie zaczęła skracać w 23tyg., a w 27 tyg. już passer i fenoterol na skurcze brzucha, ale czujny lekarz do 40tyg mnie przetrzymał, jakby coś się zaniepokoiło, to leć do niej bez zastanowienia
ewelina może macica się powiększa? jak Cie mocno pobolewa, to nospa nie zaszkodzi