reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

Ja nie chcę Cie straszyć, ale silny ból pleców może być jednym z pierwszych objawów poronienia, leć do lekarza czym prędzej! u mnie właśnie tak to się ostatnio zaczęło...

reklama
Mała.Di może lepiej to skonsultuj, nawet jak to są zaparcia, to jakieś mocno silne, że aż do łez Cię doprowadzają :no: a dla Dziecka to też nie wskazane takie bóle, oby lepiej było :tak:

orany. takich odpowiedzi sie nie spodziewałam.

to nie są zaparcia, przy nich to faktycznie pobolewa mnie w krzyżu, ale mnie bolą plecy, raczej wyżej.
w dzień ból był lżejszy nieco. mam nadzieje, ze na wieczór sie nie nasili.

az nie wiem co robic teraz, mojej ginekolog nie pytalam co robic w takich sytuacjach, musialabym leciec na szpitalną izbe przyjęć. u niej mam wizyte 6marca, nie wiem czy daloby rade to przyspieszyc. jednak bóle kręgosłupa są chyba czymś dość normalnym przy ciąży, wiec nie wiem czy az tak panikowac i leciec do szpitala....
to pasuje do bolu opisanego tutaj:Bóle kręgoslupa w ciąży. Znajdź na nie metodę. - BabyBoom , z tym ze faktycznie nie ma tu nic wspomniane o czyms tak silnym.

Ostatnia edycja:
Mała.Di ja tam nie wiem, lekarzem nie jestem, mnie kręgosłup w ciąży bolał, ale po 8 miesiącu jak miałam brzuch ogromny ;-) jak się teraz czujesz?

na tej stronie do ktorej dalam link napisali tak: "Ból pojawia się zwykle między piątym a siódmym miesiącem, ale u niektórych kobiet może wystąpić już między ósmym a dwunastym tygodniem ciąży. 
"

teraz to sie czuje zestresowana. ból się już da znieść.

oby przeszło, ale jakby nie to lepiej to skonsultuj, no chyba, że ogólnie masz problemy z kręgosłupem i w ciąży nasilił się ból, każda z nas ma inne objawy i inaczej się czuje, ale jak boli to porada lekarza wydaje mi się niezastąpiona, niż rady z forum :tak: głowa do góry, może musisz po prostu zwolnić, odpocząć ;-)

Nigdy wczesniej nie mialam problemów z kręgosłupem.
Chyba nic zlego sie stać nie moze skoro ciagle teraz odpoczywam - objawy mi uniemozliwiaja aktywnosc wieksza niz krotki spacer, poczekam do poniedzialku i sprobuje wbic do mojej lekarki, albo chociaz skonsultowac z rodzinnym lekarzem czy powinnam sie niepokoic

reklama
Do góry