reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

Hihi z tym wózkiem to mi sie Ola przypomniała, ona jak miała 7-8 miesiecy to jezdziła w wózku na stojąco przypięta szelkami, czasami wypadała, na szczęscie szelki zatrzymywały ja nad ziemią:rofl2:
Meggi nie wiem jak to robi Kaira, ale ja to robie w takim programie o którym pisałam z Inną, Ulead Video Studio i tam najpierw przeformatowuje filmik na mpeg, i robi się mniejszy a potem mozna wyciac ten fragment na którym nam zalezy i zeby nie był wiekszy niz te 100mg. Bio filmiki z kamery sa zazwyczaj dosc duze i trzeba je zmniejszyc.
Ten program jednak raczej nie znajdzie sie za darmo, ale ten tez nie jest podobno zły:
VirtualDub 1.6.19 :: obr

reklama
Meggi nie wiem czy używasz aparatu czy kamery ale ja kręce filmiki aparatem i w aparacie mam funkcje skracanie więc sobie obcinam filmik z przodu czy z tyłu tak żeby udało się wrzucić na serwer.
programu zadego nie mam bo ja sie na tym nie znam:-D

hehe Patija dobre:-D moja córcia jeszcze nie zwisała z wózka ale też trzeba pasami przypinać bo kiedyś jej nie przypiełam i zagadana w ostatniej chwili zauważyłam że Paula się wyhyla ojjj wole nie myslec co by bylo jakbym nie zauwazyla:szok:

haha boski pilot z Kubusia usmiealam sie jakie cudne te nasze bobaski

dopiero niedawno ogladalam wszystkie filmiki i musze powiedziec ze jestem bardzo pod wrazeniem wszystkich dzieciaczkow jak one duzo potrafia mija Marta to daleko w tyle:-(, ale nic ocieszam sie ze wasze sa bardzo rozwiniente a moaj Marta po prostu w normie;-)(chociaz juz sama nie wiem), jestem bardzo zdziwiona nurkowaniem nie wiedzialam ze dzieci tak fantastycznie przyjmja to czy trzeba maluchy nauczyc nurkowania Polu jakbys mogla skrobnac cos na ten temat bylabym wdzieczna

pozdrawiam:-)

no i jestem też ciekawa tak jak Maja, w jaki sposób uczycie dzieciaczki nurkowania...? no bo przecież trzeba zatrzymać oddech a jak jak szkraby nie rozumieją???dziewczyny które chodzą na basen zapraszam do wypowiedzenia się na ten temat:-D

Oliwka wprawdzie nie nurkowała (jeszcze!), ale z tego co czytałam i słyszałam (mamy kumpla, który jest ratownikiem), że dzieci do pierwszego roku życia mają płuca przystosowane do wody.Działa to na takiej zasadzie, że płuca się zamykają i nie dopuszczają wody czy coś w tym stylu.Nie wiem, czy tak jest piszę tylko co czytałam i słyszałam.Ale zauważcie że dzieci zanurzone w wodzie mają oczy otwarte i często buzie też mają otwarte.
My w każdym bądź razie chcemy spróbować zanurzyć Oliwkę na chwilkę w wodzie, delikatnie, żeby się nie wystraszyła.

Ale Kuba pilotem będzie, bez dwóch zdań.:-D

Kubeczek pilotem zostanie na 100 procent:-) i te jego brum brum:-D

Ja miałam Paule wypluskać w baseniku ale jakoś do tej pory nie było okazji u nas wciąż ponuro i pochmurno,ciągle pada a jak już wyjdzie słoneczko to na chwilke i wcale nie jest ciepło:no:

A to ostatni wyczyn Pauliny
YouTube - Paulinka wstaje-7,5 miesiąca
nic się teraz temu nie równa nawet raczkowanie nie jest już takie fajne...

reklama
Do góry