reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

nie wiem co będziemy zwiedzać bo to mój mąż jest większym znawcą. pewnie Wawel i te takie tam...jakby co to zapraszamy z nami. :tak:a ta Twoja Paulinka to napewno z naszych listopadowych dzieci???coś mi się wierzyć nie chce. dla mnie jest nr jeden!!!

reklama
Tak tak z listopadowych;-)do tej pory pamiętam jak na porodówce mąż miał do mnie wąty czemu nie urodziłam 11.11 (bo wiecie wtedy wielkie święto a on patriota wielki:-D) no a ja cała w skowronkach że Paula przyszła na świat 10 bo pewnie codziennie byłaby ubrana na biało czerwono:-D

Anii nie wiem czy będziemy zwiedzać ale myśle że tak. marzy mi się zoo;-)ale jakby co to z chęcią się doczepimy:-)

Patija Ty to też pewnie nabiegasz się za Kondziem:tak:

Kaira pewnie sie nabiegam, ale raczej nie tyle co za Olką,:-p Konrad w porównaniu do niej do spokojniutki ze ho, ho:-D On więcej sobie siedzi niz biega po domu, chyba ze wychodze z pokoju to leci za mną:-Dale tez nie zawsze.A Twoja córcia od początku sparawiała wrażenie bardzo zywotnej:tak:
Paulinka i Krecik podobni do siebie troche, tyle samo ostatnio wazyli, i prawie równoczesnie raczkują:-D:rofl2::happy2:

Patija Ja to bym chciała żeby Paula jak Kondzio więcej sobie siedziała bo ona musi się ruszać nie ma mowy żeby 5 sekund posiedziała na dupie:eek:no chyba że ma ograniczenie jak basenik ale i tak rzuca się po nim jak szalona:eek: jak siedzi w tym zabytkowym krzesełku to wkółko sie obraca chociaż ma pasy. Karmienie jej łyżeczką to teraz makabra ciągle kiwa głową w prawo i lewo. ojjj cięzko będziemy z nią mieli żeby to jakieś ADHD nie było;-)

A swoją drogą to faktycznie dziwna sprawa...może my o czymś nie wiemy:-D:-D:-D

Kaira super Paula zasuwa:-):-):-)u nas podobnie- Sara nie usiedzi dłuzej niz 5 sekund- ona gdyby ni epasy w wózku to by wypadła- tak sie wyhyla- jak widzi dzieci- do których krzyczy- a jak psa...o hoho...
mam problem z wrzuceniem filmu- próbowałam juz przez you tube i wrzute- i nie ładują mi sie...czemu???co mam zrobic?chce wam pokazac jak Sara mały motorek zasuwa i jak wstaje skubana bestia!!!
Ach Kaira mi zawsze twa Paula moja Sare przypominała:-)

Meggi może masz za duży rozmiar filmiku??bo na wrzucie tylko do 5mg można aa na youtube do 100mg i jak masz duży rozmiar i długi film a mieszczący się do 100mg to bardzo długo się ładuje. mi ten filmik się ok godziny ładował a miał cos 95mg:crazy:strasznie długo...a ile razy go skracałam:eek:

hihi fakt też są podobne:-)czyli mamy trojaczki na forum:-D:-D:-D

reklama
Do góry