reklama
A nasz Kuba zasiadł do laptopa! Na to czekal...ma to po ojcu ;-)
Picasa Web Albums - Małgorzata - Kubeczek
Picasa Web Albums - Małgorzata - Kubeczek
Pola 30
Fan(ka)
Megusek, gratuluję uzdolnionego syna. Powiedz, ponieważ tez zastanawiała się nad kupnem tej zabawki, czy długo Młody nim sie bawił?
Maja super pływa i nawet zanurzyć się nie boi:-) Polu a powiedz mi długo trwają takie zajęcia?
A ten chłopaczek faktycznie zdolniacha. świetnie to robi. ciekawe czy mu rodzice wpoili tą pasje czy sam wybrał...
no Mateuszek fajnie zasnął
moja Paula też ostatnio zasnęła sama w foteliku po maratonie w mieszkaniu;-)
Kubuś super się bawi:-) prawie jak prawdziwy laptop
A ten chłopaczek faktycznie zdolniacha. świetnie to robi. ciekawe czy mu rodzice wpoili tą pasje czy sam wybrał...
no Mateuszek fajnie zasnął

Kubuś super się bawi:-) prawie jak prawdziwy laptop

Pola 30
Fan(ka)
Film jest z naszego rodzinnego, niedzielnego pobytu z Majką na basenie wśród tłumów, krzyku i rozgardiaszu i wtedy siedzimy z Majką ok. 40 min. w wodzie (byliśmy 2 razy hihih). Zajęcia zorganizowane, na które uczęszczamy trwają 30 min, ( w wodzie), basen jest tylko dla maluchów i ich rodziców. Cisza, spokój i piosenki oraz zabawy rodziców i dzieci. Ja na razie załapałam 4 słowa z 3 piosenek i powtarzam jak jaś Fasola Alleluja w kościele...:-) Jest super. A może ruszymy tyłki i zaliczymy basen w Krakowie w niedzielę??
A, już na pierwszych zajęciach (a byłam na 2) maluchy musieliśmy zanurzyć(buźki pod wodę). Na drugich babeczka zabierała dziecko i puszczała w stronę rodzica w odległości 1-1,5 m....Młode pod wodę i nic
A, już na pierwszych zajęciach (a byłam na 2) maluchy musieliśmy zanurzyć(buźki pod wodę). Na drugich babeczka zabierała dziecko i puszczała w stronę rodzica w odległości 1-1,5 m....Młode pod wodę i nic

Kurcze fajnie tak jak opisujesz muszą dzieciaki mieć frajde:-)
Pola Ty chyba żartujesz z tym basenem w Krakowie. ja nawet nie wiem gdzie mój strój kąpielowy leży a poza tym pamiętam że jest dwuczęściowy więc odpada przy moich rozstępach na wałeczkach
a przy Tobie to bym się chyba wstydu najadła;-)
Pola Ty chyba żartujesz z tym basenem w Krakowie. ja nawet nie wiem gdzie mój strój kąpielowy leży a poza tym pamiętam że jest dwuczęściowy więc odpada przy moich rozstępach na wałeczkach

dorotak
Fanka BB :)
Konrad pięknie raczkuje!!!
Oliwka robi piruet i siada superrr
Maja muzykalna że hej, a mama niezła narratorka
. Kapitalnie pływa, a ta grzyweczka po nurkowaniu 

Anii z siostrami, co za trio
!!! dobre, dobre hihi……:-):-)
Biedne dzidzi z filmiku, ale mój Wikuś też teraz czasem w ciągu dnia, jak się wzbrania przed drzemką, to na siedząco zasypia hihi….
Ładnie tatuś musiał wymęczyć Mateuszka haha…;-)
Skubany ten Igor perkusista
Oliwka robi piruet i siada superrr
Maja muzykalna że hej, a mama niezła narratorka

Anii z siostrami, co za trio

Biedne dzidzi z filmiku, ale mój Wikuś też teraz czasem w ciągu dnia, jak się wzbrania przed drzemką, to na siedząco zasypia hihi….
Ładnie tatuś musiał wymęczyć Mateuszka haha…;-)
Skubany ten Igor perkusista

reklama
Podziel się: