reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Obraz i dźwięk :-)

Maja pływaczka super!!!zazdroszczę takich wypadów...
Mati uroczy...moja Lilka też usnęłą przy odkurzaczu ale na szczęście była w łóżeczku!
o tym chłopaczku słyszałam...chyba w "Rozmowach w toku" występował...

reklama
Maja super pływa i nawet zanurzyć się nie boi:-) Polu a powiedz mi długo trwają takie zajęcia?
A ten chłopaczek faktycznie zdolniacha. świetnie to robi. ciekawe czy mu rodzice wpoili tą pasje czy sam wybrał...

no Mateuszek fajnie zasnął:tak:moja Paula też ostatnio zasnęła sama w foteliku po maratonie w mieszkaniu;-)

Kubuś super się bawi:-) prawie jak prawdziwy laptop:-D

Film jest z naszego rodzinnego, niedzielnego pobytu z Majką na basenie wśród tłumów, krzyku i rozgardiaszu i wtedy siedzimy z Majką ok. 40 min. w wodzie (byliśmy 2 razy hihih). Zajęcia zorganizowane, na które uczęszczamy trwają 30 min, ( w wodzie), basen jest tylko dla maluchów i ich rodziców. Cisza, spokój i piosenki oraz zabawy rodziców i dzieci. Ja na razie załapałam 4 słowa z 3 piosenek i powtarzam jak jaś Fasola Alleluja w kościele...:-) Jest super. A może ruszymy tyłki i zaliczymy basen w Krakowie w niedzielę??
A, już na pierwszych zajęciach (a byłam na 2) maluchy musieliśmy zanurzyć(buźki pod wodę). Na drugich babeczka zabierała dziecko i puszczała w stronę rodzica w odległości 1-1,5 m....Młode pod wodę i nic:-D

Kurcze fajnie tak jak opisujesz muszą dzieciaki mieć frajde:-)
Pola Ty chyba żartujesz z tym basenem w Krakowie. ja nawet nie wiem gdzie mój strój kąpielowy leży a poza tym pamiętam że jest dwuczęściowy więc odpada przy moich rozstępach na wałeczkach:baffled: a przy Tobie to bym się chyba wstydu najadła;-)

Jakies zakompleksione te mamy listopadowe...zobaczymy na zywoczy maja powody ;-)
Pola..dopiero od dzis sie bawi tym laptopem..ale chwile go tarmosil..zamykal otwieral. Ale najwazniejsze ze sam siedzi! :-)

Konrad pięknie raczkuje!!!
Oliwka robi piruet i siada superrr
Maja muzykalna że hej, a mama niezła narratorka :tak:. Kapitalnie pływa, a ta grzyweczka po nurkowaniu :happy2::happy2:

Anii z siostrami, co za trio :-D!!! dobre, dobre hihi……:-):-)
Biedne dzidzi z filmiku, ale mój Wikuś też teraz czasem w ciągu dnia, jak się wzbrania przed drzemką, to na siedząco zasypia hihi….
Ładnie tatuś musiał wymęczyć Mateuszka haha…;-)
Skubany ten Igor perkusista :szok:

Dorota a Ty co, spac nie mozesz? 1.30 a Ty przy laptopie? Podziwiam, odkad sie Kuba urodzil nigdy nie dotrwalam nawet do 12.00, no w Sylwestra z musu do 12.10:-)

reklama
Suuuper! Jeszcze jestem pod wrażeniem!
Konradek śmiga jak mały samochodzik
Oliwka jak dumna jak usiadła
Maja na perkusji bombowa, no a pływaczka wyborowa (dziecko renesansu)
Mateuszek niebożątko śpi słodko

Do góry