Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Maja jest bardzo inteligentna i zdolna,:-) jak ja spróbowałam dac Konradowi garnek i łyżeczke to zaczoł ją podgryzać, potem kombinował jak podgryżc garnek
A głos Pola masz reczywiście niezwykły Anii ale sie super bawiłyście w święta Środkowa siostra podobna do Ciebie:-)
A tego zasypiającego maluszka to mi sie strasznie żal zrobiło ze się tak męczył
Dziękujemy Dziewczyny za wszystkie ciepłe i miłe słowa:-)
Inna- weź tą djembe(cokolwiek to jest) to dzieci nam poprzygrywają do piwka
Dzisiaj byliśmy z Majką na basenie, ale niestety w porze snu, więc nie była taka aktywna i radosna jak zwykle, tylko wyciszona a potem marudna, ale i tak załączę filmik. Wiadomo, nie co dzień dziecko jest zadowolone, jak każdy, z resztą.
aniii super trio wystep pierwsza klasa:-)maja to urodzony perkusista:-)pola masz swietny sposob mowienia do malej widac ze maja swietnie sie czuje w wodzie cala zanurzona i zero placzu a tata jaki dumny nauczycielsuper pola:-)a ty napewno w ciazy bylas taka figura;-)tylko pozazdroscic:-)
Pola to macie w domu małą perkusistkę:-)
Kaira filmik ze śpiącym dzieciątkiem był superr
U nas w domu niedawno była podobna historiaZostawiłam moich chłopaków samych w domu. Tatuś wziął się za odkurzanie a synuś miał się przez chwilę pobawić sam i zobaczcie jak się ta zabawa skończyła
Zazdoszcze strasznie tego basenu:-) A z Maji będzie perkusistka, pływaczka i wogóle bardzo zdolna dziewczynka. I jaka odwazna.
A Mati ma super fotke
Ten mały czad!! Tez jestem dumna ze jest Polakiem
Pola, djembe to bęben afrykański, taki w kształcie kielicha .Wezmę, jak się zmieści do auta ;-).
Majeczka cudnie pływa .My ostatnio nie pływamy bo pogoda taka sobie.
A Mati musiał być strasznie zmęczony zabawą ;-)Super fotka