reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

reklama
Mateuszek jest super a jaki wygadany:tak::-)
Też za bardzo Karolka nie widziałam:no:
Paulinka to mały pędziwiatr:szok: :-DNormalnie jestem w szoku bo mój smyk to nawet jak się bardzo spieszy to tak nie zasuwa.
Kubuś jak fajnie raczkuje:-) wogóle zauważyłam ze każde dziecko ma troche inny sposób raczkowania, moj Krecik na przykład co chwila unosi wysoko dupcie i z taką wypięta chodzi a kolana odrywa od podłogi, hehehe:-D
Super prezenatacja z zdjęciami Hani:-D Hania jest sliczna a mamusia zdolna i pracowita:tak::-)

pokaz zdjęć Hanutka super!!!. aż dziwne ze dzieciaczki tak szybko sie zmieniają.
a Kuboczek!!!nie wierzę!!!mały Raczek Nieboraczek!!!

Aaaaa..Lila ma 8 mies! Caluski od Kubka! :-)

Naprawde fajny pokaz zdjec Hani!!! Rosna ...pamietecie jak w kocyk dalo sie je zawinac?

Beawa dla Kubusia:-)pięknie raczkuje:-)

Nineczka świetnie to zrobiłaś,bardzo wzruszające:tak: masz śliczną córeczkę:-)

Megusek identycznie ostatnio do męża powiedziałam,jak wykopałam z szafy pierwszy kocyk Paulisi i zapytałam się go czy pamięta jak owijaliśmy Paule w niego,nawet się w nim gubiła a teraz...pod dupke tylko wystarczy:-D

Ja również dołanczam się do życzeń dla naszej ślicznotki Lilci. wszystkiego najzabawniejszego a przede wszystkim dużo zdrówka i niech te zębiska już wyjdą i dadzą Ci spokój:-)

Bodzinka no teraz to się rozumie...:-D:tak:. fajny ten filmik z piaskownicy. Lolo najpierw taki zagubiony ale później zaczyna brykać. podobało mi się też to z tymi szelkami:-D...no i piasek mniamuszny musi być:szok::dull:.

ps. dzięki za życzonka...całujkujemy.

reklama
No Lolek w piaskownicy super bryka:-D A z tymi szelkami fajnie i troche strasznie to wyglądało:-D swojego Krecika jeszcze do piachu bym nie włożyła bo pewnie pozarłby go mnóstwo:-D Juz jak łazi po trawie to co chwila próbuje cos przemycic do buzi ale traw łatwo mu wyjąc z dłoni, a piasek nie bardzo:-D

Do góry