reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

Wiecie jak sie balm go do piasku wsadzic? Moj maz nakazal dziecku nowy swiat pokazc i teraz chyba czesciej bede z nim chodzic, ale odpowiedniej ubrana:-)Biegalam za nim i jakies galazki z raczek wyciagalam:-)A na szelkach nic go nie bolalo, nie bojcie sie:-)Ja go czesto musze tak ewakuowac bo jak mowie "nie wolno":-) to dostaje takiego tempa, ze ja za nim nadazyc nie umiem
YouTube — Broadcast Yourself.
A tu Lolek mysli, do czego sluzy smoczek????????

reklama
Jakie te dzieciaczki zdolne! A ten filmik z dreptaczkiem małym mnie rozbroił :happy2:
Mój legat nawet nie myśli jeszcze o siadaniu, w nosie ma raczkowanie :baffled:

Super Konradowi wychodzi dreptanie:-) Mamie wpolczuje, plecy po takim dreptaniu wysiadaja ale juz nie dlugo podrepta sam:-)

Bogna Loluś fajnie w baseniku się bawi, szkoda że Luśka nie siedzi stabilnie bo też by taką miała frajdę.
a Konradek mnie rozbroił. Lilka nawet nie wie do czego ma nogi co dopiero mowa o łażeniu. no i gadania nie słyszałam bo oczywiście u mnie nadal głośników brak...ciekawe czy kiedyś się ich dorobimy...???:rofl2:

Karolek ślicznie się bawi i w piaskownicy i w baseniku:-) a jaki on już duży,moja Paula musi sobie siąść przy samych gwiazdeczkach żeby zerwać chociaż jedną. my też mamy takie szelki:-D tylko mamy z paskami i służą jako pasy do krzesełka;-)

Kondzio ślicznie juz zaczyna chodzić:-) no i nie chciał cioteczkom zrobić papa ani kosi kosi:-(;-)słodki jest:-)
Paulisia też już zaczyna chodzić jak oprze się o kanapę to przejdzie ją całą,tam i spowrotem ale jak wezmę ją za rączki to przejdzie kawałek ale później nóżki się uginają nie chodzi jeszcze tak ładnie jak Kondzio:-)

Anii to weź byka za rogi i maszerujcie do sklepu po głośniczki:-) no chyba że macie daleko to zamówcie na allegro;-)

karolek ma radoche z tej zabawy:tak::-)a te szelki dobra rzecz :tak:
konrad juz zaczyna chodzic :szok:moj jest na etapie prob raczkowania:sorry2:

hehe...Kaira dobra rada. tylko że u nas to jest tak. mi by pasowały byle jakie głośniki, byleby grały, bo chociaż można się przyzwyczaić do kompa bez głośników to jednak fajnie by było usłyszeć co w trawie piszczy...ale mój kochany mężuś "badziewia nie kupi" /cyt./ a na te lepsze nas chwilowo nie stać /tylko że ta chwila się przedłuża już baaaaardzo.../ bo zawsze wypadnie jakiś niespodziewany wydatek...a to wesele, a to choroba, a to chrzciny, a to zjazd foremek;-), teraz jest lato więc chcemy wyjechać itd itp.więc sama widzisz. albo ja kupię sama albo nie wiem.

reklama
Do góry