reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

xxxklaudziaxxx

Listopadówka 2009
Miasto
Loughborough, Anglia
Dziewczyny zakladam watek na ktorym bedziemy mogly porozmawiac o roznych dietach ktore stosujemy, cwiczeniach itp... Czyli ogolnie jak zrzucic zbedne kg :tak:;-) Mam nadzieje ze nikomu nie bedzie przeszkadzac.

reklama
Więc ja pierwsza:
DIETA DUKANA inaczej zwana Proteinową. W 3 tygodnie schudłam 8 kg :-):-):-)
info:

test do obliczenia dlugosci poszczegolnych faz (po francusku) na oficjalnej stronie :

Dieta proteinowa (protal)

polecam książki:
Metoda doktora Dukana - Pierre Dukan - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
Nie potrafię schudnąć. 350 nowych przepisów - Pierre Dukan - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl

Wspolnie z niektorymi dziewczynami mamy zamiar zaczac ta diete od pon lub czwartku hehe.

A moze masz jakies stronki z przepisami? bo zanim ja znajda ta ksiazke tutaj w Anglii to moglabym juz diete stosowac pol roku hehe.... no albo jakies pomysly na poczatek?

Napisz co myslisz o tej diecie? czy Ci si enie nudzi itp? kg schodza Ci szybciutko wiec GRATULUJE! :tak:

dodatkowo 4 razy w tygodniu orbitrek, brzuszki i inne ćwiczonka :tak: bo jak wiadomo, sama dieta pozbawi tylko kg, a forma i tluszcz osiadający na organach ciała to drugie - trzeba ćwiczyć. Ja ćwiczę z Zuzią :wink:
Daj maila, to prześlę przepisy
i tu są przepisy: [ame="http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667"]Przepisy - francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Przepisy - Forum Wizaz.pl[/ame]

ja tez poproszę mb.chrzanowska@gmail.com

no i zaczynamy od czwartku ...
a jakieś ćwiczenia z dziećmi znacie?
ja ostatnio znalazłam coś na necie ale były raczej nei dla 4 miesięcznego dzidziusia sorry 3 i pół bo 4 Amelka skonczy za tydzien :-)

a ile chciałybyście zrzucic??
ja przynajmniej 10 ale jakby spadło więcej to się nei pogneiwam :-)

napisałam do kolezanki ktora stosuje ta diete juz chyba z miesiac zeby do nas dołączyła im więcej już przedietowanych tym lepiej, lepsza motywacja :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez poproszę mb.chrzanowska@gmail.com

no i zaczynamy od czwartku ...
a jakieś ćwiczenia z dziećmi znacie?
ja ostatnio znalazłam coś na necie ale były raczej nei dla 4 miesięcznego dzidziusia sorry 3 i pół bo 4 Amelka skonczy za tydzien :-)

a ile chciałybyście zrzucic??
ja przynajmniej 10 ale jakby spadło więcej to się nei pogneiwam :-)

napisałam do kolezanki ktora stosuje ta diete juz chyba z miesiac zeby do nas dołączyła im więcej już przedietowanych tym lepiej, lepsza motywacja :-)

Super niech wpada i zdaje relacje...

Co do kg to ja przynajmniej 10, ale gdyby spadlo 15 to bym sie nie pogniewala....

Natalka jakie cwiczenia z mala wykonujesz? ja robilam przysiady gdy maly byl w chuscie ale teraz juz mi za ciezko :-D

ja robiłam brzuszki:-) leżałam z nogami zgietymi i opartymi o podoge mała na półsiedząco miedzy moimi nogami (no prawie miedzy;-)) i podnosiłam się i dawałm jej buziaka ale mała w tej pozycji tak się pluje że długo nie pocwiczyłam bo trzeba było ją przebierać :-D no i jak leżała na podłodze to robiłam cos w podobie do damskich pompek ale co mi nie wychodziło :-D
aaa i jeszce leżałyśmy razem obok siebie na podłodze i podnosiłam proste nogi do góry i mówiłam aku-ku mała się smiała a ja coś tam ćwiczyłam :-D ale jak młoda zaczyna się śmiać to ja wymiękam i też jej towarzysze a podczas smiechu ciezko jest co kolwiek wycwiczyc :-)

reklama
Do góry