xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziewczyny zakladam watek na ktorym bedziemy mogly porozmawiac o roznych dietach ktore stosujemy, cwiczeniach itp... Czyli ogolnie jak zrzucic zbedne kg
;-) Mam nadzieje ze nikomu nie bedzie przeszkadzac.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więc ja pierwsza:
DIETA DUKANA inaczej zwana Proteinową. W 3 tygodnie schudłam 8 kg :-):-):-)
info:
test do obliczenia dlugosci poszczegolnych faz (po francusku) na oficjalnej stronie :
Dieta proteinowa (protal)
polecam książki:
Metoda doktora Dukana - Pierre Dukan - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
Nie potrafię schudnąć. 350 nowych przepisów - Pierre Dukan - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
dodatkowo 4 razy w tygodniu orbitrek, brzuszki i inne ćwiczonkabo jak wiadomo, sama dieta pozbawi tylko kg, a forma i tluszcz osiadający na organach ciała to drugie - trzeba ćwiczyć. Ja ćwiczę z Zuzią
Daj maila, to prześlę przepisy
i tu są przepisy: Przepisy - francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Przepisy - Forum Wizaz.pl
ja tez poproszę mb.chrzanowska@gmail.com
no i zaczynamy od czwartku ...
a jakieś ćwiczenia z dziećmi znacie?
ja ostatnio znalazłam coś na necie ale były raczej nei dla 4 miesięcznego dzidziusia sorry 3 i pół bo 4 Amelka skonczy za tydzien :-)
a ile chciałybyście zrzucic??
ja przynajmniej 10 ale jakby spadło więcej to się nei pogneiwam :-)
napisałam do kolezanki ktora stosuje ta diete juz chyba z miesiac zeby do nas dołączyła im więcej już przedietowanych tym lepiej, lepsza motywacja :-)