reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

dziunka to nie masarka, ja tez bylam zdolna do takich rzeczy, kilka kg w ciagu dwoch tygodni, to byl szok:) ale potrafilam tez( na dukanie oczywiscie) zruzcic kilka w 9 dni:)
a ile masz wzrostu oczywiscie jak mozna wiedziec? Gruba nie jestes!! :)
mama - juz dwa tyg.?? ale ten czas leci:) i gratuluje pozbycia sie 3 kg:D

reklama
Mama - ja dzis sie napalilam na tortille z kurczakiem w gyrosie i warzywami, przypomnij prosze tylko co do tego placka szlo, jesli dobrze pamietam to tylko 1 jajko i jedna lyzka maki kukurydz.? Rozdzielalas bialko od zoltka?

1 całe jajo bez rozdzielania + 1 łyzka tych skrobii lub otrąb potem blenderem zmixowac az taka pianka na gprze sie zrobi. wylac na talerz i do mikro - na ile to zalezy od mikro. u mnie 2 min.

Hej laseczki:-)
Dziunka- Polaa, Anawawka i reszta dziewczyn mają rację - ja się też dołączam - chyba też mam jakąś chyba wadę wzroku, bo uważam, że niezła z Ciebie laseczka!!!:-)
Oj, ja tez jestem od kawy uzależniona - w pracy wypijam ze 3-4 kubki rozpuszczalnej, w domu jeszcze 1 lub 2:-):-), ale uwielbiam ją!!!:tak:
Ja drugi dzień na PW i waga stoi..ale i tak jestem zadowolona z dotychczasowych efektów:-)
Dziewczyny pracujące - a co zabieracie do pracy do jedzenia?

taaa dziunka to dobra przyszla taka ważąc 60-kilka kilogramów, między te pod 90 niektóre i mówi że ona gruba jak świnia... no nie wiadommo śmiać się :D czy plakać :( czy przez kolano przewinąc i głupoty z tyłka wytluc :/
:D:D :D

Maxwell - ja biorę serki, jogurty, twarogi, wędlinkę, jajka na twardo , jak mam PW to ogóreczki, pomidor, paprykę, kapustę...

Ja zrobiłam nutelkę, wciągnęłam wszystko przez stresa. ehhh

maxwel ja co dzień zabieram jogurt naturalny i dunkanowska bułeczkę z kotletem z indyka. Jak mam Pw to laduję jeszcze do środka warzywa

zapomniałam wam wczoraj napisać,z e takich zwykłych owocowych ekspresowych herbat to i ja nie znosze ale z ato uwielbiam owocowe herbaty liściaste, takie co się kupuje na wagę. Uwielbiam japońska wiśnię i hawajski sen... Zaparzam sobie w dzbanuszku, a potem sie delektuję i tego mi teraz brak niestety.

Dzsiaj tylko 100g na -, wczoraj to smao:( nie pocieszona jestem, bo na PW waga stała, a momentami nawet rosla czyli efektów praktycznie brak od jakiegos tygodnia :/

Kilolek każdy gram blizej do celu:) a powiedz jesz codziennie skrobię? kakao? to czesto powoduje zastoje
Na diecie jestes 2 tygodnie wiec wycodzi po 3 na kazdy tydzien wiec naprawde sporo , jakby tak miało dalej isc to w szpitalu byś wylądowała

reklama
No bo ja się w nic nie mieszczę :( Kurtki nie dopinam i spodnie ledwo ledwo, a po bokach wylewa się piękna oponka :(
W weekend wezmę się za tego dukana!

Wzrost mam 164.

Do góry