reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Odchudzamy się

reklama
No i ja się też biorę do roboty nad sobą.:tak:Wczoraj jeszcze nie ćwiczyłam:no: ale dziś już zaczynam:tak: za to od trzech dni już jestem na diecie:-) nie jest zle dziecko pochłania cały mój czas także nie myślę o jedzeniu.:-pMam trzy podstawowe posiłki .Oczywiście staram się liczyć kalorie i dużo piję wody.Dzięki dziewczyny za stronki o diecie i o liczeniu kalorii.:-):-);-)
Może macie jakieś kremy lub maść na rozstępy i celluit :zawstydzona/y:oczywiście sprawdzone które możecie polecić.Dożo tego nie ma bo tylko na udach ale to zawsze coś.:wściekła/y::wściekła/y:

A i jeszcze jedno,chciałabym sobie kupić jakiś sprzęt do ćwiczeń.:-DPolecicie coś co warto kupić ,bo ja nie mam zielonego pojęcia.:baffled::dry:No i żeby cena była w miarę rozsądku.:-D:tak:

madzix: Kobito, jak Ty to zrobiłaś???????????????? :szok: Jestem pod wielkim wrażeniem!!!! :tak:

agata24: zerknij na trzecią stronę tego wątku, pisałam tam o orbitreku którego polecam, świetne urządzenie, jazda na nim nie jest monotonna ani męcząca a ładnie się spala kalorie :-)

A i jeszcze jedno,chciałabym sobie kupić jakiś sprzęt do ćwiczeń.:-DPolecicie coś co warto kupić ,bo ja nie mam zielonego pojęcia.:baffled::dry:No i żeby cena była w miarę rozsądku.:-D:tak:

Ja mam steper i rowerek ale powiem szczerze że ja wole np. w plener wyruszyć niż w domu ćwiczyć ;-)bo w domu jak ćwiczę to strasznie się nudzę :dry: a na dworze zawsze coś ciekawego się dzieje :-D

Gosia_23: ja też bym się nudziła w czasie jazdy na rowerku ale zakładam na uszy słuchawki, puszczam sobie muzyczkę (ostatnio Korna, bo daje pałer :-D) i dzięki temu czas szybciej leci i więcej mogę z siebie wycisnąć :tak:

reklama
Widzę Joasiek, że słuchamy takiej samej muzyki :tak:

Dziś dzień z odchudzaniem do tyłu. Byliśmy na wycieczce w Rogowie i jak karmiłam małą, Tomek nakupował samych niezdrowych tłustych fast-foodowych rzeczy na obiad i chociaż zjadłam niewiele, to i tak było w tym dużo za dużo kalorii. Za to dużo chodziliśmy i nie jadłam po 18, więc może trochę z tego zdołałam spalić.

Do góry