Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jaki ten swiat jest mały

ale musiałam się czymś uspokoić, może napiszę potem na zamkniętym...)

.I tak zajelam drugie miejsce i dostalysmy weekend w hotelu Bryza w juracie:-).Niestey koleznka,ktora zajela 3 miesjce zadzwonila wieczorem przed wyjazdem,ze nie moze jechac i ja tez nie pojechalam,bo nie chcialam sama..i tak rozplynela sie moja nagroda...

Kasiad: 800kcal!!!! Szacuneczek! Ja ledwo daję radę na 1200... chodzi nie tyle o to, że czuję się głodna, bo tak nie jest. Potrafię tak jeść żeby przy takim limicie nie głodować. Ale mój organizm jakoś kiepsko to znosi i jestem słaba i mam zawroty głowy jak tak ograniczam jedzenie. Długo wytrwałaś na takiej dietce?
Teraz się z tego śmieję, podjęłam w tym samym zakładzie pracy pracę równo rok po nim i usłyszałam, że takiego męża to ze świecą w ręku szukać, tak zapatrzony w żonę. Nawet mi się przyznały, że go pod pic brały, żeby mu udowodnić, że te jego dekaracje wierności to tylko czcze gadanie (ale miłe, nie?)
Efekt jo-jo.

Głodówki bym się bała.. że zemdleję. Już raz złamałam sobie nos (w pracy
) jak zjechałam nagle na podłogę... do dzisiaj nie wiem z jakiego powodu to się stało