Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Kurczę, ostatnio strasznie się rozleniwiłam i nijak nie mogę się zmusić do ćwiczeń 

a w dodatku w domu mamy jeszcze spore zapasy nie dojedzonych słodyczy, więc zamiast zrobić sobie rano normalne śniadanie to obżeram się krakersami, ciastkami i innymi takimi
Dzisiaj kupiłam sobie 2 pary spodni które są na mnie teraz w sam raz, i 2 bluzki akonto powrotu do pracy, bo do swoich pewnie za miesiąc jeszcze nie wejdę 
:-
zawstydzona/y:

a w dodatku w domu mamy jeszcze spore zapasy nie dojedzonych słodyczy, więc zamiast zrobić sobie rano normalne śniadanie to obżeram się krakersami, ciastkami i innymi takimi
Dzisiaj kupiłam sobie 2 pary spodni które są na mnie teraz w sam raz, i 2 bluzki akonto powrotu do pracy, bo do swoich pewnie za miesiąc jeszcze nie wejdę 
:-

ale od wrzesnia ide na aerobic w wodzie mam nadzieje ze tocos pomoze bo diety nigdy nie umiem przestrzegac za bardzo kocham jesc
Kiedyś Patri polecała taką stronkę:
No i pojawia się problem przy kolejnej ciąży,z takimi bliznami w środku.
ja wcale nie twierdziłam ze sie nie zdazaja tylko wyjasniałm co jest po rozejsciu sie wewnetrznej rany i bliznami po nadmiernym forsowaniu po cesarce