reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy się

reklama
Co tu taka cisza :confused: Chwalić się! :tak:
Ja -4kg w 10 dni :tak:
Jeszcze ze 2kg i mogę wskakiwac w wiosenne ciuchy :-)

Ja też niestety nie mam się czym chwalić :no: Jeszcze dziś po imprezce to już w ogóle się czuję przejedzona.
Zawsze jak ktoś podbije ten wątek to odzywają się u mnie wyrzuty sumienia i ganię siebie, że nie potrafię się zmobilizować. Ale jak sobie pomyślę, ile to by musiało trwać, zanim się doprowadziłabym do stanu normalności, to odrazu mi się odechciewa :-(

Joasiek, gratuluję :-):tak:

Dziewczyny ze mnie taki przeszczep, ze wiele bym dala, zeby utyc, ale niestety przez chorobe nie moge jakos przybyc na wadze :wściekła/y::angry:, wiec uszy do gory i bez takich smutasow ;-) jestescie piekne dla swoich panow i to sie liczy najbardziej :tak: a nie jakies diety :no: optymizmu wiec :-p

Dziękuję dziękuję :tak:
Po niecałych 3 tygodniach cel osiągnięty - minus 5,5kg i dzięki dietce DC (której wcale nie przestrzegałam tak dokładnie :zawstydzona/y:) osiągnięta moja idealna waga 63kg i minus 4,5cm w pupie :tak:
Teraz przede mną trudniejsze zadanie - utrzymanie jej. Ale wiosna i latem będzie wiecej ruchu, zwłaszcza robótek w ogródku, to może się uda, bo następną DC mogę mieć dopiero za pół roku.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry