reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy się

Matylda mnie po porodzie ginka poleciła takie tabletki na wzmocnienie włosów (tez przeciw wypadaniu) i paznokci...brałam to przez pół roku i zaczęło działać...niestety gdy przestałam znowu mi zaczęły włosy wypadać...moze brałabym te tabletki dalej ale one kosztują 35 zł/opakowanie 30 sztuk...to dość dużo jak na mnie
nazywają sie MERZ SPEZIAL

Dzięki Mysia. Zapytam w aptece:tak:

reklama
Matylda mnie po porodzie ginka poleciła takie tabletki na wzmocnienie włosów (tez przeciw wypadaniu) i paznokci...brałam to przez pół roku i zaczęło działać...niestety gdy przestałam znowu mi zaczęły włosy wypadać...moze brałabym te tabletki dalej ale one kosztują 35 zł/opakowanie 30 sztuk...to dość dużo jak na mnie
nazywają sie MERZ SPEZIAL

jezeli chodzi o odchudzanie to niestety muszę tez zacząć, a możenie tak drastycznie, ale muszę ograniczyć sie z jedzeniem i zabrać sie za jakieś ćwiczenia..bo w ciągu letniego miesiąca przytyłam 5kg:szok: co będzie zimą?
Bardzo pomogła mi kuracja czarną rzepą, przykra ale bardzo skuteczna. Pół roku to trwało. Włosy gładkie, mocne, sprężyste i nawilżone. Fryzjerka mówiła, że mam mnóstwo odrastających włosów. W pracy pytali czego używam do mycia i pielęgnacji. Potem zastosowałam DERCOS i to juz było zwieńczenie sukcesu. Włosy były jak nowe i mnóstwo odrastających.

Aga a z czego Ty sie Kochana odchudzasz....:/

A tak wogole to podziwiam ja nie mam checi i zreszta czasu tez na cwiczenia......a chciec bym chciala tylko ten MEGA LENNNNNN:)))))

Aga, gratuluję samozaparcia, choć dziwię się, bo wydaje mi się, że Ty żadnego brzucha nie miałaś (przynajmniej jak się widziałyśmy w Poznaniu).

reklama
Do góry