reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy się

reklama
Obsesyjnie codziennie, a nawet i 2 x na dzień mierzę się czy przypadkiem mi tyłek nie rośnie :-D ale na razie ani drgnie... choć pozwalam sobie i na normalne jedzenie (śniadanie + obiad czasem z 2 dań) i na słodycze (w niewielkiej ilości).
Niech by tylko poszło coś w górę, to od razu czerwone światło na kaloryczne żarcie, jestem już chyba bardzo przewrażliwiona i strasznie nie chcę wrócić do poprzedniej wagi :no:

Joasiek miałam bardzo podobny syndrom, kiedy odchudałam się 3 miesiące temu:tak: Na szczęście nic nie poszło w górę, a nawet zleciałam w dół przez majowe stresy na budowie. I teraz trzymam 58-59 kg bez problemu. Nawet odważyłam się na kupno bikini na tegoroczne wakacje:zawstydzona/y:
Jem normalnie i staram się trochę ruszać - to wszystko. A Ty masz teraz też sporo zajęć ruchowych przy nowym domku, więc z wagą nie będzie problemu:tak:

Wszystkim zgubionym kilogram bardzo dziękujemy za zniknięcie z wag :tak:, dziewczyny wielkie gratulacje :tak::tak:

U mnie -1, więc jeszcze jakieś 5 i będę zadowolona :tak::tak:

Dzisiaj ot tak sobie, weszłam na wagę, po raz pierwszy od końca odchudzania i co widzę? Następne 3kg w dół :szok::-D Nie wiem jakim cudem... wydaje mi się ze jem już normalnie, ale po DC mam chyba skurczony żołądek. Wymiary wazniejsze i tu -1cm.... jestem mega zadowolona z tej diety :tak: I jak się sobie dzisiaj dokładnie przyjrzałam, to widzę, że po moim pociążowym cellulicie prawie nie ma juz śladu :rofl2:

reklama
Do góry