reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Super, to jak wrócę do domku, to napiszę adres.
Właśnie policzyłam, że tych bodziaków jest aż 14. Jeśli ktoś jeszcze miałby na nie chrapkę, to się podzielę - hehe ;-)

reklama
Taaa:-D! Jakoś zawsze tych ciuszków miałam tyle, że pranie bobasa było 2-3 razy w miesiącu tylko.

W kolejnym rozmiarze(duże 86 i 92) mam na chwilę obecną jakieś 15 bodziaków letnich(krótki rękaw i bez) i z 10 na długi rękaw.
Moja mama dostawała szału zakupowego dla pierwszego wnuka Mateusza.:-D:tak:

Cwietka to ja się jeszcze dopisze na bodziaki bo mój Malutek taki , że po Lolku to ja nie wiem kiedy on będzie obnosił ;-) daj znac to się podzielimy :-) Ja moge wziaśc mniejsza połowe bo jednak coś tam po starszaku jest ;-)
Krolcia daj znac ile koszt wysyłki...

Bodzia - nie ma sprawy :-) Tylko ja bym bardzo chciała ten granatowy/czarny - taki najciemniejszy :-) Krolcia - podziel to jakoś na pół - te bardziej różowe do mnie (+granatowy :-) ), a bardziej chłopięce do Bodzinki.

Ok to podzielę te bodziaki:tak:. Gabi podaj adres to razem z paczką dla Bodzinki puszczę paczuszkę do Ciebie. Bodziaki dla cwietki czekają do sierpnia. Będę jeszcze wysyłać rośliny dla forumowiczek z kwiatowego forum, he he to mi się paczek zebrało:-D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry