reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
Oddam czapki - za koszt wysyłki. Na Pucka za małe...:/ Mogę dokładnie pomierzyć obwód, jeśli ktoś będzie zainteresowany :) Franek posłużył za modela.

1. Troszkę grubsza - taka na dzień jak dziś - wiatr i 17 stopni ;) Na Franka dobra, ale mamy drugą o tej grubości, więc niepotrzebna.

Bodzinka

2. Takie cuś :) Dość cienkie.

3. Nie znam się na materiałach... Cienki, dość "szorstki" - jak to się nazywa?

4. To raczej dla noworodka, ale może ktoś ma jakiegoś w rodzinie :)

5. Cieniutka, na teraz.

Gufi

6. Jak wyżej, tylko bardziej "męskie" kolory ;)

Mam też do sprzedania dwie torebki.

1. Zielona. W środku dwie przegródki, każda zapisana osobnym zamkiem. W ogóle nie używana. Zmieści rozmiar A5, może ciut większy. Taka standardowa średnia torebka. *10 zł*

2. Brązowa. Pleciona. Mała. Parę razy używana, ale stan bez zarzutu. Długi podwójny pasek. *5 zł*

Bodzinka

Ostatnia edycja:
Ewa ja się pisze na pierwszą i na pleciona torebke ;-) Ostatnia fajna ale chyba tez za mala będzie..
Tylko kochana możesz mi je zarezerwować puścić jak wróce z wakacji??? Ja Ci kase po 31 wpłace..Da się zrobic?????
Ponawiam
ODDAM chudej...To taka sukienka przed kolanko..
dsc07393.jpg

By bodzinka at 2011-07-18

Ostatnia edycja:
Bodzinka, mówisz - masz :D Mam dla Ciebie przygotowaną już paczkę z puszkami - leży od tygodnia... Ale ja się w końcu zmobilizuję i ją wyślę, obiecuję :)

Dobra kochana tylko nr. konta daj póki pamiątam ;-) Bo ja cierpie na CIĘŻKĄ skleroze... Ja jak cos to jade 31 lipca na tydzien to wyplata powinna byc 29..To od razu przelew pódzie :-)

reklama
Do góry