• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Wrublik, jak krótkie nogawki, to nawet rozmiar 68 będzie ok. Pucek jest długi, ale od pasa w dół - korpusik ma króciutki ;) Śmiesznie przez to wygląda w wózku - nogi mu dyndają na zewnątrz, a w górze niewiele wystaje ;)

PS. Dajcie znać, jak paczki dojdą :D

reklama
Olcia ale Twoja to dziewczynka a mój to kawaler, Lolo w jego wieku nosił 80/86 i 92 sie zdażało czasem...A Filip to te ciuszki za rok bedzie nosił ;-) szwagierka sie pytała czy moge jej juz oddać czesc ciuszków po jej synu bo bratowa we wrzesniu syna rodzi i ciezki szok przeżyła jak jej mówie, że Filip tych rzeczy jeszcze nie nosil bo jej Bartek też wielki..Zreszta widzicie, ten rampers na fotce niebieski to 6-9 miesięcy i jak mu wisis ;-) Szok bo urodzili sie na cm identycznie dłudzy!!! Takie to małe a cwane ;-)

reklama
Gufi, Asia i inne mamy chudzielców - mam do oddania dwa bodziaki z długim rękawem. Jeden kolorowy, zupełnie nowy z metką z H&M (Ida dostala jako noworodek), drugi biały też wygląda na zupełnie nowy. Rozmiar - jeśli chodzi o długość - 80 (ten z h&m trochę dłuższy). Na Idę nigdy nie będą dobre, bo brzuszek mojej kluski już teraz by się w nich nie mieścił :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry