reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Odplamiacz

reklama
No jeszcze u tych młodszych by przeszły poplamione ubrania. Starsza już nie założy. Mi troche wstyd aż tak poplamione rzeczy zakładać. Jeszcze jakaś mała plamka to ujdzie. Ale i tak szukam odplamiacza,bo mam takie rzeczy, których mi jest jednak szkoda.
Mam odplamiacz, ktory spiera większość plam, naprawdę jest genialny 🙂

Tak? Co reklamujesz
Też miałam z tym wieczny problem 😅 szczególnie z plamami po trawie i jedzeniu…
Przerobiłam już chyba wszystko z drogerii i dopiero jak koleżanka poleciła mi jeden produkt, to się udało- działa!! Nie tylko na ubrania ale i marker permanentny ze stołu zmyje itp.
Używam go od kilku miesięcy i jestem zachwycona 😍
Nie wiem, czy można tu pisać konkretne nazwy, więc jak chcesz, to mogę Ci napisać na priv, co to dokładnie 😊

Też miałam z tym wieczny problem 😅 szczególnie z plamami po trawie i jedzeniu…
Przerobiłam już chyba wszystko z drogerii i dopiero jak koleżanka poleciła mi jeden produkt, to się udało- działa!! Nie tylko na ubrania ale i marker permanentny ze stołu zmyje itp.
Używam go od kilku miesięcy i jestem zachwycona 😍
Nie wiem, czy można tu pisać konkretne nazwy, więc jak chcesz, to mogę Ci napisać na priv, co to dokładnie 😊
Nie dzięki XD

Ostatnio synek wrócił z przedszkola w białej koszulce z różowymi plamami. Plamy z soku malinowego z czymś, taki kompot do obiadu. Pani w przedszkolu od razu wzięła go do łazienki, przeprać koszulkę - nie zeszło. Zalałam odplamiaczem na noc, rano koszulka dalej różowa. Potarłam mydełkiem galasowym i od razu zeszło. Także polecam 🙂

Do góry