• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

joł:-)

Anetka hahhaha okiełznaj pieska :-D

żeby sie dało :cool2::cool2::cool2:

Taaaaa bo dyżurny oficer odbierze :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: coś ty......

mundurowy facet :-D:-D:-D

Dobra to gadaj jaką masz pogode....a nie wiem czy Wami pisałam jakie u nas przeboje były...przedwczoraj śmierdziało za przeproszenie gównami w całym mieszkaniu nie wiedziałam co jest grane a to rura w piwnicy wywaliła całe piwnice zalane w tym moje 3...dobrze, że ziemniaki wyżej są nie na ziemi bo musiałabym wszystkie wywalić :sorry:

ech... dobrze ze sie tym zainteresowalas :tak:

Miałam telefon mamy genetykę na 19.10 :-)

no to trzymam kciuki:tak:

mam fotę z neta.....tylko moje pazurki to nie tipsy czy akryle ino swojskie....
bedą wyglądały mniej więcej tak

piekne:-)

Ilonka
zapraszamy czesciej kochana :-)

Domek......na dodatek dzwonił P i mówi że nie wie jak wróci do domu bo Kąty Rybackie zalane...drzewa na ulicy.....odcięci są.....

ech...widzialam w tv co tam sie dzieje:sorry:

nawet nie wiecie jak sie mecze piszac... klawiatura jednak nie lubi kawy:wściekła/y: i padla... wiec mamklaw ekranową:wściekła/y:

a ja wczoraj umowilam sie na 12 w warsztacie na wymiane plynu do chlodnicy... korki jak cholera a meches mi mowi ze cos im z jakims tam autem nie wyszlo i ze kanal jeszcze zajety:szok::szok::szok::szok::szok: przepraszal ale co mi z tego:sorry:
przypomnalam sobie ze jak szuklam warsztatow to byl jeszcze jeden niedaleko:tak: no i pojechalam... pan mi mowi ze trza autko zostawic... ale chyba zauwazyl m0j blagalny wzrok... i powiedzial ze za 15 min :-D:-D:-D:-D:-D

a dzisiaj musimy jecha kupc jakis grzjnik bo zimo jak cholera... no i klwiature:eek:

kawki? :-)

reklama
Witam dziewczynki,

Ja chętnie napiję się kawki. U mnie też zimno,

hej Ola:-):-):-)
to a juz podaje :-)

images

Witajcie kochane :-)

P jednak wróci na noc......kamień z serca.......aż sie poryczałam....

No widzisz a nie mówiłam?? :-) Czy ja kiedyś jakąś nie prawdę powiedziałam?? Prawda i tylko prawda toć jam czarownica Wasza ;-):-)
Dobra starczy tych przytulanek dawaj do nas na kawkę :cool2::-D

joł:-)
żeby sie dało :cool2::cool2::cool2:
mundurowy facet :-D:-D:-D
ech... dobrze ze sie tym zainteresowalas :tak:
no to trzymam kciuki:tak:
piekne:-)
Ilonka
zapraszamy czesciej kochana :-)
ech...widzialam w tv co tam sie dzieje:sorry:
nawet nie wiecie jak sie mecze piszac... klawiatura jednak nie lubi kawy:wściekła/y: i padla... wiec mamklaw ekranową:wściekła/y:
a ja wczoraj umowilam sie na 12 w warsztacie na wymiane plynu do chlodnicy... korki jak cholera a meches mi mowi ze cos im z jakims tam autem nie wyszlo i ze kanal jeszcze zajety:szok::szok::szok::szok::szok: przepraszal ale co mi z tego:sorry:
przypomnalam sobie ze jak szuklam warsztatow to byl jeszcze jeden niedaleko:tak: no i pojechalam... pan mi mowi ze trza autko zostawic... ale chyba zauwazyl m0j blagalny wzrok... i powiedzial ze za 15 min :-D:-D:-D:-D:-D
a dzisiaj musimy jecha kupc jakis grzjnik bo zimo jak cholera... no i klwiature:eek:
kawki? :-)

U mnie cieplutko jak pod pierzynką mam to gdzieś i marznąć nie będe i tak już płace krocie za co więc nie będe sobie żałować :-D:-D
To nie wiedziałaś, że klawiatura nie lubi kawy??? :szok: echh jak mało wiesz o życiu ;-)
Ja moje auto odstawiam ale to grubszy remoncik aż się boje ile zapłace ale pewnie sporo :sorry:

Witaj Olu :-)

Ja dziś do lekarza na 10 ciekawe co tym razem mi wymyśli :-D:-D:-D

I dziewczyny mąż mnie zaprosił dziś na kawkę i coś słodkiego po pracy...no no rocznicy żadnej nie mamy .... chyba :confused: :-D a tu prosze takie zaproszenie są dwa wyjścia albo coś nabroił...albo ostatnie rozmowy przynoszą skutek :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry