• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Mam nadzieję, że Wam niedziela mija w miłych nastrojach bo ja od rana jakaś zła jestem Ł nie ma zasięgu od 9 rano cóż za dziwny traf, że zawsze jest kiedy on chce napisać ale jak ja pisze pół dnia to nie ma ;]
W ogóle jak ja się nie mogę doczekac jutra :-p a dzień się tak niemiłosiernie dłuuuuuuuży :eek:

W moim przypadku niedziela mija bardzo spokojnie i przyjemnie.:happy: Mam za to mały stresik, ponieważ jutro wybieram się po wyniki badań histopatologicznych i mam nadzieję, że wszystko będzie oki. Od razu będę miała wizytę u ginekologa, więc już pomału zaczynam przeżywać....(mam nadzieję, że niepotrzebnie)

W moim przypadku niedziela mija bardzo spokojnie i przyjemnie.:happy: Mam za to mały stresik, ponieważ jutro wybieram się po wyniki badań histopatologicznych i mam nadzieję, że wszystko będzie oki. Od razu będę miała wizytę u ginekologa, więc już pomału zaczynam przeżywać....(mam nadzieję, że niepotrzebnie)
Wszystko będzie dobrze :)
Ja mam jutro Usg wyczekiwane od miesiąca chyba i też już się stresuje :)
Ale chyba bardziej się stresuję dentystą do którego idę na 11 :no: boje się dentysty jak diabeł święconej wody :eek: dlatego mam troszkę zepsute ząbki i pewnie nie dość, że stracę majątek to umre tam z bólu :szok: normalnie dostanę zawału przed wizytą do jutra :szok:

Wszystko będzie dobrze :)
Ja mam jutro Usg wyczekiwane od miesiąca chyba i też już się stresuje :)
Ale chyba bardziej się stresuję dentystą do którego idę na 11 :no: boje się dentysty jak diabeł święconej wody :eek: dlatego mam troszkę zepsute ząbki i pewnie nie dość, że stracę majątek to umre tam z bólu :szok: normalnie dostanę zawału przed wizytą do jutra :szok:

No tak, dentysty to strasznie unikam:no: Mój P. już mnie namawia od roku na wizytę, ale oczywiście jestem uparta i zawsze powtarzałam, że pójdę dopiero jak zacznie mnie boleć ( :eek: ) i chyba nadeszły te dni... Mam jeden ząbek to naprawy..Z dnia na dzień coraz bardziej odczuwam. Brrrr nie wiem ja ja zniosę wizytę u dentysty. Pozostaje nam jedno, musimy być dzielne :tak:

hej laski :-D

ja wpadłam na momencik ;-)

Majsi
napewno wszystko będzie dobzre :-) daj znac o usg :tak: o której masz?

Iwonka
nie stresuj sie !!! napewno wszystko będzie ok:)))) czekamy na wyniki :tak:

a ja jestem wsciekła bo cos mi sie od bryczki pod spodem oderwało i szura na koleinach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba osłona miski olejowe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tylko jak to sie stało do cholery :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: może na jakiejs dziurze zahaczyłam :no::no::no: musze gdzies jakis kanał wykombinowac co by sprawdzic :eek:

a ja dzisiaj normalnie to cały dzien bym jadła :-D

hej laski :-D

ja wpadłam na momencik ;-)

Majsi
napewno wszystko będzie dobzre :-) daj znac o usg :tak: o której masz?

Iwonka
nie stresuj sie !!! napewno wszystko będzie ok:)))) czekamy na wyniki :tak:

a ja jestem wsciekła bo cos mi sie od bryczki pod spodem oderwało i szura na koleinach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba osłona miski olejowe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tylko jak to sie stało do cholery :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: może na jakiejs dziurze zahaczyłam :no::no::no: musze gdzies jakis kanał wykombinowac co by sprawdzic :eek:

a ja dzisiaj normalnie to cały dzien bym jadła :-D
Kochana o 16:30 od nich wyjdę gdzies po 17 ale w domku będę najwcześniej 22 bo jeszcze chciałam na zakupy no i półtora h jazdy więc jakoś tak to zleci pewnie.
Nie denerwuj się tak jak to tylko od miski olejowej to ktoś to raz dwa zrobi i będzie po kłopocie :) Miłego wieczorku :-)

Kochana o 16:30 od nich wyjdę gdzies po 17 ale w domku będę najwcześniej 22 bo jeszcze chciałam na zakupy no i półtora h jazdy więc jakoś tak to zleci pewnie.
Nie denerwuj się tak jak to tylko od miski olejowej to ktoś to raz dwa zrobi i będzie po kłopocie :) Miłego wieczorku :-)

oo... to uważaj na siebie jak bedziesz wracac i jedz ostrożnie :tak::tak::tak:

ech...no wiem ale mnie to wkurza :cool2:

reklama
No tak, dentysty to strasznie unikam:no: Mój P. już mnie namawia od roku na wizytę, ale oczywiście jestem uparta i zawsze powtarzałam, że jak zacznie mnie boleć ( :eek: ) i chyba nadeszły te dni... Mam jeden ząbek to naprawy..Z dnia na dzień coraz bardziej odczuwam. Brrrr nie wiem ja ja zniosę wizytę u dentysty. Pozostaje nam jedno, musimy być dzielne :tak:
To widzę, że masz tak jak ja :-p teraz też bym nie poszła bo mimo, że mam trochę dziurek to nic mnie nie boli ale Ł powiedział, że jak wróci mam mieć łade zdrowe ząbki :eek: dentysta jutro zawału dostanie razem ze mną jak zobaczy te moje zęby :eek: aż wstyd buzie otwierać :-(:zawstydzona/y:
oo... to uważaj na siebie jak bedziesz wracac i jedz ostrożnie :tak::tak::tak:

ech...no wiem ale mnie to wkurza :cool2:
Dzięki Kochana :)
Powkurza powkurza i przestanie :-p oby szybciutko :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry