Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a dzień się tak niemiłosiernie dłuuuuuuuży 
Mam za to mały stresik, ponieważ jutro wybieram się po wyniki badań histopatologicznych i mam nadzieję, że wszystko będzie oki. Od razu będę miała wizytę u ginekologa, więc już pomału zaczynam przeżywać....(mam nadzieję, że niepotrzebnie)Wszystko będzie dobrzeW moim przypadku niedziela mija bardzo spokojnie i przyjemnie.Mam za to mały stresik, ponieważ jutro wybieram się po wyniki badań histopatologicznych i mam nadzieję, że wszystko będzie oki. Od razu będę miała wizytę u ginekologa, więc już pomału zaczynam przeżywać....(mam nadzieję, że niepotrzebnie)
boje się dentysty jak diabeł święconej wody
dlatego mam troszkę zepsute ząbki i pewnie nie dość, że stracę majątek to umre tam z bólu
normalnie dostanę zawału przed wizytą do jutra 
Wszystko będzie dobrze![]()
Ja mam jutro Usg wyczekiwane od miesiąca chyba i też już się stresuje![]()
Ale chyba bardziej się stresuję dentystą do którego idę na 11boje się dentysty jak diabeł święconej wody
dlatego mam troszkę zepsute ząbki i pewnie nie dość, że stracę majątek to umre tam z bólu
normalnie dostanę zawału przed wizytą do jutra
![]()
Mój P. już mnie namawia od roku na wizytę, ale oczywiście jestem uparta i zawsze powtarzałam, że pójdę dopiero jak zacznie mnie boleć (
) i chyba nadeszły te dni... Mam jeden ząbek to naprawy..Z dnia na dzień coraz bardziej odczuwam. Brrrr nie wiem ja ja zniosę wizytę u dentysty. Pozostaje nam jedno, musimy być dzielne 

o której masz?

chyba osłona miski olejowe 

tylko jak to sie stało do cholery 

może na jakiejs dziurze zahaczyłam 

musze gdzies jakis kanał wykombinowac co by sprawdzic 

Kochana o 16:30 od nich wyjdę gdzies po 17 ale w domku będę najwcześniej 22 bo jeszcze chciałam na zakupy no i półtora h jazdy więc jakoś tak to zleci pewnie.hej laski
ja wpadłam na momencik ;-)
Majsi napewno wszystko będzie dobzre :-) daj znac o usgo której masz?
Iwonka nie stresuj sie !!! napewno wszystko będzie ok))) czekamy na wyniki
a ja jestem wsciekła bo cos mi sie od bryczki pod spodem oderwało i szura na koleinachchyba osłona miski olejowe
tylko jak to sie stało do cholery
może na jakiejs dziurze zahaczyłam
musze gdzies jakis kanał wykombinowac co by sprawdzic
a ja dzisiaj normalnie to cały dzien bym jadła![]()
Kochana o 16:30 od nich wyjdę gdzies po 17 ale w domku będę najwcześniej 22 bo jeszcze chciałam na zakupy no i półtora h jazdy więc jakoś tak to zleci pewnie.
Nie denerwuj się tak jak to tylko od miski olejowej to ktoś to raz dwa zrobi i będzie po kłopocieMiłego wieczorku :-)

To widzę, że masz tak jak jaNo tak, dentysty to strasznie unikamMój P. już mnie namawia od roku na wizytę, ale oczywiście jestem uparta i zawsze powtarzałam, że jak zacznie mnie boleć (
) i chyba nadeszły te dni... Mam jeden ząbek to naprawy..Z dnia na dzień coraz bardziej odczuwam. Brrrr nie wiem ja ja zniosę wizytę u dentysty. Pozostaje nam jedno, musimy być dzielne
![]()
teraz też bym nie poszła bo mimo, że mam trochę dziurek to nic mnie nie boli ale Ł powiedział, że jak wróci mam mieć łade zdrowe ząbki
dentysta jutro zawału dostanie razem ze mną jak zobaczy te moje zęby
aż wstyd buzie otwierać :-Dzięki Kochanaoo... to uważaj na siebie jak bedziesz wracac i jedz ostrożnie
ech...no wiem ale mnie to wkurza![]()
oby szybciutko