Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Tak się bać dentysty to trzeba być nienormalnym jak ja
Trzymajcie kciuki o 16: 30 prosze ładnie 
Witaj Skarbku:-)Dzień dobry
Ja już jak na szpilkach siedzęTak się bać dentysty to trzeba być nienormalnym jak ja
Trzymajcie kciuki o 16: 30 prosze ładnie
Ewelinka mam nadzieję, że z Mężusiem wyjdzie wszystko ok, że nie będą go męczyć za bardzo![]()
I dziękuję za zaproszenie na NK i tez jesteś ładna dziołcha fiu fiu fiu więc nie marudź![]()

No właśnie pamiętam jak byłam ostatni raz i też dostałam znieczulenie a bolało jak nie będę cytować coWitaj Skarbku:-)
Dziękować...dziękować....toż nie marudzę!!
A dentysty sie nie bój, znieczulenie Ci da....a ząbki będą "glancuś", ale kciuki oczywiście zaciskam.....![]()
Mama ma ze mnie ubaw bo mówi, że ona nie wie jak ja urodzę jak się delikatnego dentysty tak panicznie boje 
No właśnie pamiętam jak byłam ostatni raz i też dostałam znieczulenie a bolało jak nie będę cytować coMama ma ze mnie ubaw bo mówi, że ona nie wie jak ja urodzę jak się delikatnego dentysty tak panicznie boje
![]()

musisz sobie wmawiać "nic nie boli, nic nie boli" - autosugestia, może poskutkuje.......ja bez znieczulenia leczyłam ząbki, dentysta był zaskoczony......ale może dlatego, że ja musze końskie dawki znieczulenia dostawać, bo nic nie działa, wiec wolę bez.....

musisz sobie wmawiać "nic nie boli, nic nie boli" - autosugestia, może poskutkuje.......ja bez znieczulenia leczyłam ząbki, dentysta był zaskoczony......ale może dlatego, że ja musze końskie dawki znieczulenia dostawać, bo nic nie działa, wiec wolę bez.....

podziwiam
To tak jak mój Ł może chodzić do dentysty ale yle mu żadnych igieł ze znieczuleniem nie pokazywali
Ja to chciałam iść pod ogólne znieczulenie leczyć ząbki no ale teraz to nie przejdzie no i cena jest chorendalnie wysoka
dobra to postaram się wmawiać sobie, że będzie dobrze :-) i że nie boli :-) Teraz znacie moją następną cechę jestem panikara jakich mało