• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dzień Dobry przy kawusi....

i herbatce...

dzisiaj nowy dzień, wiec i nowy optymizm!!!! Mimo iż nie mam powodu do śmiechu...
W sobotę P miał usg jąderek....tak jak mój gin. podejrzewał, ma żylaki powrózka nasiennego na lewym jąderku....Teraz czekamy na wizytę u androloga i urologa, by zdecydować, czy operacja, laparoskopia, czy cosik innego da sie z tym zrobić...Boimy się, ale wiem, że będzie dobrze i w końcu wszystko się ułoży....
W sobotę była męża bratowa z maleństwem....kiedy trzymałam go na rękach poczułam coś wspaniałego.....to chyba instynkt :-)
A w piatek mnie nie było Kochane, bo pół dnia robiliśmy płot!!! Ale w końcu uporaliśmy się i teraz wygląda "pierwsza klasa"!
Życzę miłego dnia....:tak::tak:

Dzień dobry :D
Ja już jak na szpilkach siedzę :-p Tak się bać dentysty to trzeba być nienormalnym jak ja :-D Trzymajcie kciuki o 16: 30 prosze ładnie :-p

Ewelinka mam nadzieję, że z Mężusiem wyjdzie wszystko ok, że nie będą go męczyć za bardzo :)
I dziękuję za zaproszenie na NK i tez jesteś ładna dziołcha fiu fiu fiu więc nie marudź :)

Dzień dobry :D
Ja już jak na szpilkach siedzę :-p Tak się bać dentysty to trzeba być nienormalnym jak ja :-D Trzymajcie kciuki o 16: 30 prosze ładnie :-p

Ewelinka mam nadzieję, że z Mężusiem wyjdzie wszystko ok, że nie będą go męczyć za bardzo :)
I dziękuję za zaproszenie na NK i tez jesteś ładna dziołcha fiu fiu fiu więc nie marudź :)
Witaj Skarbku:-)
Dziękować...dziękować....toż nie marudzę!!
A dentysty sie nie bój, znieczulenie Ci da....a ząbki będą "glancuś", ale kciuki oczywiście zaciskam.....:tak:

Witaj Skarbku:-)
Dziękować...dziękować....toż nie marudzę!!
A dentysty sie nie bój, znieczulenie Ci da....a ząbki będą "glancuś", ale kciuki oczywiście zaciskam.....:tak:
No właśnie pamiętam jak byłam ostatni raz i też dostałam znieczulenie a bolało jak nie będę cytować co :-D Mama ma ze mnie ubaw bo mówi, że ona nie wie jak ja urodzę jak się delikatnego dentysty tak panicznie boje :zawstydzona/y:

No właśnie pamiętam jak byłam ostatni raz i też dostałam znieczulenie a bolało jak nie będę cytować co :-D Mama ma ze mnie ubaw bo mówi, że ona nie wie jak ja urodzę jak się delikatnego dentysty tak panicznie boje :zawstydzona/y:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: musisz sobie wmawiać "nic nie boli, nic nie boli" - autosugestia, może poskutkuje.......ja bez znieczulenia leczyłam ząbki, dentysta był zaskoczony......ale może dlatego, że ja musze końskie dawki znieczulenia dostawać, bo nic nie działa, wiec wolę bez.....

joł :-D:-D:-D

Ewelinko trzymam kciuki za Twojego mężczyznę :-) napewno wszystko dobrze się skonczy :-)

Majsi
no mi to aż trudno było biegi zmieniac z tymi zaciśniętymi kciukami :-):-):-)

a ja męża do pracy odwiozłam, mamę z pracy odebrałam i załapałam się u niej na kawkę i ciacho :-D:-D:-D
chcecie trochę? :-D

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: musisz sobie wmawiać "nic nie boli, nic nie boli" - autosugestia, może poskutkuje.......ja bez znieczulenia leczyłam ząbki, dentysta był zaskoczony......ale może dlatego, że ja musze końskie dawki znieczulenia dostawać, bo nic nie działa, wiec wolę bez.....
:szok::szok::szok::szok: podziwiam :szok: To tak jak mój Ł może chodzić do dentysty ale yle mu żadnych igieł ze znieczuleniem nie pokazywali :-D Ja to chciałam iść pod ogólne znieczulenie leczyć ząbki no ale teraz to nie przejdzie no i cena jest chorendalnie wysoka :eek: dobra to postaram się wmawiać sobie, że będzie dobrze :-) i że nie boli :-) Teraz znacie moją następną cechę jestem panikara jakich mało :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry