• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

joł :-D:-D:-D

Ewelinko trzymam kciuki za Twojego mężczyznę :-) napewno wszystko dobrze się skonczy :-)

Majsi
no mi to aż trudno było biegi zmieniac z tymi zaciśniętymi kciukami :-):-):-)

a ja męża do pracy odwiozłam, mamę z pracy odebrałam i załapałam się u niej na kawkę i ciacho :-D:-D:-D
chcecie trochę? :-D
Ja poproszę, od rana wcinam słodkie...pół czekolady mlecznej już wtrząchnęłam.....a du** rośnie!!!!!:-):-):-)

reklama
joł :-D:-D:-D

Ewelinko trzymam kciuki za Twojego mężczyznę :-) napewno wszystko dobrze się skonczy :-)

Majsi
no mi to aż trudno było biegi zmieniac z tymi zaciśniętymi kciukami :-):-):-)

a ja męża do pracy odwiozłam, mamę z pracy odebrałam i załapałam się u niej na kawkę i ciacho :-D:-D:-D
chcecie trochę? :-D
Ja chcę ja chcę :-D każde ilości :laugh2:
Kochana ale hahahah ale spokojnie wizytę mam dopiero o 16: 30 u ginekologa :-p

:szok::szok::szok::szok: podziwiam :szok: To tak jak mój Ł może chodzić do dentysty ale yle mu żadnych igieł ze znieczuleniem nie pokazywali :-D Ja to chciałam iść pod ogólne znieczulenie leczyć ząbki no ale teraz to nie przejdzie no i cena jest chorendalnie wysoka :eek: dobra to postaram się wmawiać sobie, że będzie dobrze :-) i że nie boli :-) Teraz znacie moją następną cechę jestem panikara jakich mało :laugh2:
Kochanie,
grunt to samej siebie nie nakręcać i z góry przyjmować, że będzie boleć.....pomyśl sobie na fotelu o NAs to ból od razu odejdzie ha ha ha ;-);-);-)

:-D:-D:-D

a u mnie w miarę w miarę... czekam na @ tylko coś się doczekac nie mogę :eek:
zagadek nie rozwiązuje bo sie wkurzylam jak system wywaliło i mi przepadło to co zrobilam a od poczatku mi się nie chce :-D:-D:-D

a Ty jak tam? jak u Was pogoda?
Pogoda znacznie sie poprawiła, rześkie powietrze ....
Też czekam na @, brzuszek juz daje we znaki....i stąd wzmożony apetyt ....
A ogólnie to stara bida! ha ha ha ha :laugh2::laugh2::laugh2:
A to chyba dobrze, że nie masz jeszcze @ ??? Czy nie

Pogoda znacznie sie poprawiła, rześkie powietrze ....
Też czekam na @, brzuszek juz daje we znaki....i stąd wzmożony apetyt ....
A ogólnie to stara bida! ha ha ha ha :laugh2::laugh2::laugh2:
A to chyba dobrze, że nie masz jeszcze @ ??? Czy nie

no to tak jak u mnie tylko brzuchol nie boli :szok::-)
u nas mgły jak cholera :szok::szok::szok:
a ja wiem czy dobrze... ostatnio fajnie mi sie wyregulowała i chciałabym żeby tak zostało... a tu chyba będzie kicha :eek:

no to tak jak u mnie tylko brzuchol nie boli :szok::-)
u nas mgły jak cholera :szok::szok::szok:
a ja wiem czy dobrze... ostatnio fajnie mi sie wyregulowała i chciałabym żeby tak zostało... a tu chyba będzie kicha :eek:
Myślałam raczej o fasolince ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja mam co 26 dni i muszę Ci powiedzieć, że przed poronieniem @ przychodziła kiedy chciała i jak chciała......teraz mam co do dnia.....
A mgła z rańca była....normalnie mleczko:-):-)

reklama
Myślałam raczej o fasolince ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja mam co 26 dni i muszę Ci powiedzieć, że przed poronieniem @ przychodziła kiedy chciała i jak chciała......teraz mam co do dnia.....
A mgła z rańca była....normalnie mleczko:-):-)

heee... no ja się właśnie zastanawiam czy to nie oby to...
a chcialabym jeszcze z tym zaczekac... dopoki nie znajde pracy... zobaczymy...
korci mnie zeby testa zrobic ale chyba jeszcze zaczekam:sorry:

zmykam pod prysznic bo za 15 min przyjdzie przyjaciolka na kawke... będe pozniej buziaki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry