V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Nawet kiecke mam podobną ha ha ha
Bo ja ogólnie nie z tego świata....![]()
A może ty nie Zosia, tylko Biała Dama

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nawet kiecke mam podobną ha ha ha
Bo ja ogólnie nie z tego świata....![]()

co ci takiego zrobili?

Yhy........zamieszkująca w gruzach zakonu templariuszy ha ha ha haA może ty nie Zosia, tylko Biała Dama

3 tygodnie z rzedu nie wpisali mnie w grafik i ide sie dowiedziec z jakiej to okazji..... to ze jestemw ciazy nie znaczy kurna ze moga mnie wykreslic z grafiku![]()

Tylko się tak nie denerwuj .....na pewno Ci to wyjaśnią...3 tygodnie z rzedu nie wpisali mnie w grafik i ide sie dowiedziec z jakiej to okazji..... to ze jestemw ciazy nie znaczy kurna ze moga mnie wykreslic z grafiku![]()

No niekoniecznie tylko latem .......;-)
Powyszczelaj im po paszczach i bedzie gites...
Tylko się tak nie denerwuj .....na pewno Ci to wyjaśnią...![]()

No juz się nie denerwuj....złośc piękności szkodzi.....wszystko zdołasz wyjaśnić i będzie git!wkurzaja mnie
jak potrzeba to wiedza do kogo przyjsc a kurcze jak niewiele moge robic to mnie z grafika wywalja![]()

;-):-)Trzymaj się........i tylko spokojnie, nie wolno Ci się denerwować!!!!to ja mykam :--
-(
jak wroce to napisze co wymyslili:--
-(